Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φινάλε με «διπλό» στο Ασήμι και 4η θέση για Νέους Αλμυρού, 0-1

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν την σεζόν οι Νέοι Αλμυρού επικρατώντας εκτός έδρας του Ασημίου με 0-1, τερματίζοντας στην 4η θέση τον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ. 

Το Ασήμι είχε την κατοχή και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του στο ματς, ενώ από την άλλη πλευρά οι νεαρή ομάδα του Γαζίου από ένα σημείο και μετά ισορρόπησε και ήταν αρκετά απειλητική. 

Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένες ευκαιρίες με τους Τσαφαντάκη, Ψωμά, Οικονομάκη, Μασέλη και Ξαγοραράκη αλλά δεν κατάφεραν να βρουν την ουσία, πετυχαίνοντας κάποιο γκολ. 

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία με τον Καναβάκη στο 40′ να γράφει το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 65′ ο Καρτάκης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα χάθηκε μία ακόμα καλή στιγμή για τους Νέους Αλμυρού με το σκόρερ της αναμέτρησης Καναβάκη.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΗΜΙ: Σφακιανάκης, Ξαγοραράκης, Χατζηπαυλίδης (65′ Μακράκης Γ.), Αντωνάκης Ευτ. (46′ Ορφανουδάκης), Μασέλης, Μπέρκης, Σφακιανάκης, Αντωνάκης Θ., Οικονομάκης (46′ λ.τρ. Τσαφαντάκης), Χατζηκωνσταντίνου (65′ Μακράκης Γ.), Ψωμάς

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ: Παγωμένος, Θεοδοσίου, Περγαντής, Στογιάνος (46′ Κοκολογιαννάκης), Στρατάκης, Αρβανίτης (80′ Ρεμιδιανάκης), Παρασκάκης, Τζαγκαράκης (80′ Μποάγκα) , Τσαβολάκης (70′ Πιπεράκης), Καναβάκης, Καρτάκης (60′ Μουντράκης)