Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φινάλε με παράσταση για τον Εργοτέλη

Καταιγιστικός ήταν ο Εργοτέλης στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, επικρατώντας 1-7 του Ποσειδώνα στο γήπεδο Πανεπιστημίου και Περιφέρειας.

Η ομάδα των Ξημεράκη-Κουτίδη έχοντας φοβερή απόδοση σε όλο το 90λεπτο, νίκησε τον Ποσειδώνα με 1-7 και θα περιμένει αύριο να δει αν θα είναι εκείνη που θα τερματίσει στην πρώτη 7άδα η Μινωική, βρισκόμενη αυτή τη στιγμή στο +1.

Μόλις στο 2′ ο Βασιλάκης έκανε το 0-1 με εκτέλεση φάουλ, με τον Χότζα στο 10′ να γράφει το 0-2 με σουτ εκτός περιοχής. Οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα για να πάνε προηγούμενοι με 3-0 στα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα ο Μιχελουδάκης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Βασιλάκη στο 44′ κάνοντας το 0-3.

Στο 50′ ο Τάγγινης κέρδισε πέναλτι και ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση γράφοντας το 4-0 για τον Εργοτέλη. Ο Ποσειδώνας αντέδρασε προσωρινά και με γκολ του Ασλαματζίδη μείωσε σε 1-4, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να πετυχαίνουν τρία ακόμη τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

 Στο 72′ ο Ντίσα με πάσα πάρε βάλε έδωσε την ευκαιρία στον Μιχελουδάκη να σκοράρει για το 1-5. Με τους ίδιους πρωταγωνιστές ήρθε και το 1-6 για τον Εργοτέλη στο 80′ με τον Μιχελουδάκη να κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντίσα, ενώ ο ίδιος παίκτης έγραψε τον επίλογο στην αναμέτρηση για τον τελικό 1-7 με γκολ στο 90′.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ποσειδώνας (Σάκης Γεωργόπουλος): Βασιλάκης, Μαυράκης, Σωμαράκης, Κουρλετάης, Ασλαματζίδης, Ανδρεαδάκης, Τζωρμπατζάκης, Σαϊτάκης, Βλαχάκης, Κιουπάκης, Μποζατζίδης

Εργοτέλης (Ξημεράκης-Κουτίδης): Παπαδάκης (70′ Φώσκολος), Σφακιανάκης (52′ Ψυχαράκης), Μερκουλίδης, Βασιλάκης, Πλατοκούκης, Χότζα (64′ Κρασανάκης ), Παναγιωτάκης, Ταγγίνης (52′ Ντίσα), Τβαούρι, Μιχελουδάκης, Μαυροειδής (64′ Φθενάκης),