Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φινάλε με τεσσάρα για το Άλογο Μαλεβιζίου

Με τον καλύτερο τρόπο κατάφερε να δώσει τέλος στην πρώτη του χρονιά στην Α2 ΕΠΣΗ το Άλογο Μαλεβιζίου επικρατώντας 4-0 της Ομόνοιας Καλλιθέας στην 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μία χρονιά ορόσημο για το Άλογο Μαλεβιζίου ολοκληρώθηκε με εξαιρετικό τρόπο, με τους παίκτες του Μάικ Παρθενάκη να καταλαμβάνουν την 5η θέση στον 1ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, κλείνοντας τη σεζόν με νίκη 4-0 απέναντι στην Ομόνοια Καλλιθέας.

Με ανορθόδοξο τρόπο το 1-0 για το Άλογο, αφού με αυτογκόλ ο Τσαλίχης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κτιστάκη στο 8′.

Το 2-0 στο 18′ με σκόρερ τον Γιαννακάκη για το Άλογο Μαλεβιζίου που κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα υπέρ του μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ανάλογο σκηνικό στο δεύτερο μέρος, με το Άλογο Μαλεβιζίου να βρίσκει και ένα τρίτο τέρμα, με σκόρερ τον Βραχασωτάκη, ενώ το τελικό 4-0 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε ο Σημαιάκης.

Άλογο Μαλεβιζίου (Μάικ Παρθενάκης): Ζερβός, Φουκάκης, Παρασύρης, Περάκης, Κάββαλος, Πυτικάκης, Σαμόλης, Ανδρουλάκης, Γιαννακάκης, Γκιαουράκης

Ομόνοια Καλλιθέας: Κτιστάκης, Λιακάκης, Γεωργαλής, Δασκαλάκης, Τσαλίχης, Μπαφάκης, Αξιώτης, Μπαντούνας, Μπουλούκας, Γούρλας, Σαμπροβαλάκης