Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Φόρτσαρε» στην επανάληψη ο ΠΑΟΚρουσώνα στο Ατσαλένιο, 1-5 τον Κεραυνό με εκπληκτικό Κουράκη

Έκανε το καθήκον του στο Ατσαλένιο ο ΠΑΟΚρουσώνα και πέρασε νικηφόρα κόντρα στον Κεραυνό, επικρατώντας με σκορ 1-5, ωστόσο χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε σε εκπληκτική μέρα τον Άκη Κουράκη ο οποίος έκανε τα πάντα στο ματς, πετυχαίνοντας δυο γκολ ενώ έδωσε και δυο ασίστ σε Γαρεφαλάκη και Μεμοτσέλα!

Ο Κεραυνός προηγήθηκε στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό με τον Παπαδάκη να κλέβει την μπάλα και να πλασάρει εύστοχα τον Βλαχάκη κάνοντας το 1-0. 

Αυτό το γκολ αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ ο οποίος μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους δεν κατάφερε να απαντήσει ουσιαστικά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη μπήκε αποφασισμένο και κατάφερε να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση. 

Στο 49′ πήρε το «όπλο» του ο Κουράκης ο οποίος με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 63′ από εκτελεστής έγινε δημιουργός δίνοντας ασίστ με κεφαλιά-πάσα στον Γαρεφαλάκη, ο οποίος με κοντινό σουτ έκανε το 1-2. Ένα λεπτό αργότερα οι Κρουσανιώτες πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Γαρεφαλάκη αυτή τη φορά να δίνει την πάσα και ο Κουράκης να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς. 

Στο 76′ ο Κουράκης με συρτή σέντρα βρήκε τον Μεμοτσέλα και εκείνος έγραψε το 1-4, ενώ το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 85′ όταν από πάσα του Ανωγειανάκη ο Γιαλυτάκης από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα!

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Άρης Μαυρογιαννάκης): Αντωνιδάκης, Ανδρουλάκης, Ματροζαχαράκης, Ρωμανάκης, Λέλεκας, Μαυρογιαννάκης, Κωνσταντακόπουλος, Κυτσύκου, Ξημεράκης, Γωνιανάκης, Παπαδάκης

ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Βλαχάκης, Κουτσογιαννάκης, Βαρδής, Παπαδιός, Κανδηλάκης, Τριάντης, Γιαλυτάκης, Στεφανάκης, Κουράκης, Ανωγειανάκης, Μεταξάκης

Δείτε παρακάτω στο liveblog: