Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φτιαγμένος για να κερδίζει ανόδους και τίτλους ο Μάικ Παρθενάκης

Έχει μεγάλη εμπειρία από κατακτήσεις τίτλων και ανόδων ο προπονητής του Αλόγου Μαλεβιζίου!

Πέρυσι στην τελευταία αγωνιστική παρότι κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής τους Νέους Αλμυρού με 2-0, για ένα μόνο γκολ (υπερτερούσαν οι Ν. Αλμυρού στην διαφορά τερμάτων στην ισοβαθμία) το Άλογο έχασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην συνέχεια στα μπαράζ ανόδου δεν κατάφερε να κερδίσει τον δευτεραθλητή του άλλου ομίλου, Δία γνωρίζοντας την ήττα με 0-2. 

Φέτος όμως το είχαν βάλει πείσμα στο Άλογο και ήρθε η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β2 ΕΠΣΗ, τρεις στροφές πριν το τέλος και η άνοδος στην Α2 ΕΠΣΗ. Το σίγουρο είναι ότι πέρα από το γεγονός ότι όλη η παρέα της ομάδας συνέβαλε στην επίτευξη του στόχου, είχε όμως και ένα πρόσωπο στον πάγκο, ο οποίος τους ενέπνευσε και κατάφερε να τους μεταδώσει το πνεύμα του νικητή. 

Ο λόγος για τον προπονητή του Αλόγου Μαλεβιζίου, Μάικ Παρθενάκη, ο οποίος δεν είναι πρωτάρης στις κατακτήσεις τίτλων και ανόδων. Ως προπονητής είχε καταφέρει με την ομάδα των Δαφνών να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Β’ ΕΠΣΗ και παράλληλα την άνοδο στην Α2 και μετέπειτα στην Α1 ΕΠΣΗ. Ως ποδοσφαιριστής επίσης είχε καταφέρει να προβιβαστεί με τον Βύζαντα Μεγάρων από την Δ’ Εθνική στην Γ’, ως παίκτης της Χερσονήσου κατέκτησε πρωτάθλημα στην Α’ τοπική κατηγορία και άνοδο τότε στο Περιφερειακό, άνοδο με τον Γιούχτα από το Α’ τοπικό στο Περιφερειακό και κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΗ ως ποδοσφαιριστής του Ασημίου και της Χερσονήσου!