Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωστήρας – Αλμυρός 1-1: Δεν «Χ»άρηκε κανείς…

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Φωστήρα και Αλμυρό στον Ταύρο, για το εξ μεταξύ τους εξ αναβολής της 15ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επανέλθει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Μόλις στο 9ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μηλιώτη, ενώ δέκα λεπτά περίπου πριν τη λήξη του αγώνα ο Κέρι έπειτα ασσίστ του Τουργαΐδη, στο δεύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Αλμυρού, ισοφάρισε και χάρισε στο σωματείο του Γαζίου το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρουν, όμως δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ και μάλιστα βρέθηκαν και να χάνουν. 

Τουργαΐδης, Λεόν, Σουρνάκης και Ρέγες έγιναν απειλητικοί όμως δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάπως πιο ισορροπημένο όμως ο Αλμυρός είχε και πάλι καλές στιγμές προκειμένου να καταφέρει να πάρει το διπλό. 

Ως εκ τούτου η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Καραγκιολίδης, Τόλιος, Μηλιώτης, Συριόπουλος, Πεχλιβανίδης, Στεφάνοβιτς, Μουκίδης, Κατσάρας, Δόδας, Τσιμπόκας (60′ λ.τρ. Νικολάου), Κόκας

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χανιωτάκης, Κοντογιάννης, Γιαλούσης, Κοιλιάρας, Παπαδομιχελάκης, Κουτάντος, Ρέγες , Λεόν (65′ Τουργαΐδης), Ενγκουέμ, Κέρι (85′ Πακιουφάκης), Σουρνάκης (65′ Καστελλιανάκης)