Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Φόρτσαρε» στο δεύτερο ο ΑΟΑΝ, 4-1 την Κ19 του ΟΦΗ

Σημαντικά συμπεράσματα και για τις δύο πλευρές.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Εθνική Στάδιο Αγίου Νικολάου, ο ΑΟΑΝ υποδέχτηκε την Κ19 του ΟΦΗ και πήρε τη νίκη γοήτρου με σκορ 4-1.

Το πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν στην επικράτηση. Και τα πιτσιρίκια του Ομίλου, βέβαια, είχαν καλά διαστήματα στον αγώνα.

Στο 19′ ο Μαρκάκης με σουτ από την περιοχή έκανε το 1-0, όμως στο επόμενο λεπτό (20′) ο Σταυρόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους με κοντινό πλασέ. Στο 32’, πάντως, ο Νοκάι σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 2-1.

Στο 46’ οι «ασπρόμαυροι» είχαν δοκάρι με τον Πιστικό και δέκα λεπτά αργότερα ο Γκίνη με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος «έγραψε» το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90’ με τον Μέμμο.

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Κεβάνι, Τσανάι, Σγουρός, Τσαμαντιώτης, Χαλκιαδάκης, Κιάζα, Τραυλός, Πύλιος, Νοκάι, Μαρκάκης. Έπαιξαν και οι: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Σένκα, Ράτσα, Ξενοκτιστάκης, Γκίνη, Τσιλεδάκης, Μέμμος, Γκελοζάνι.

Κ19 ΟΦΗ: Κάππας, Κουτσουπιάς, Μπλίντο, Καινουργιάκης, Λαγουδάκης, Ντάγια, Πορτοκαλίδης, Χνάρης, Συνολάκης, Τακάκης, Σταυρόπουλος. Έπαιξαν και οι: Μανουσάκης, Νινιράκης, Κούβδος, Χαραλάμπης, Τσελεγγίδης, Ζαχαριουδάκης, Πιστικός, Δάρλας, Καστελιανάκης, Κωστέας, Σωμαράκης, Κωνσταντακόπουλος, Φορτοζάρης.