Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φώναξε παρών ο Α.Ο.Τυμπακίου που πέτυχε σημαντική νίκη επί του Κερατσινίου (2-1)

Σημαντική νίκη με 2-1 επί του Κερατσινίου που του διατηρεί έστω τις μαθηματικές ελπίδες ζωντανές για την παραμονή στην κατηγορία σημείωσε το Σάββατο το μεσημέρι ο Α.Ο.Τυμπακίου στην έδρα του. 

Ο ΑΟΤ για πρώτη φορά χωρίς τον Μιχάλη Κουτεντάκη στον πάγκο του πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 2-0.

Η ομάδα της Μεσαράς άνοιξε νωρίς το σκορ και πιο συγκεκριμένα μόλις στο 10΄όταν ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας ο Βακράκος βρήκε δίχτυα μετά από ασίστ του Γκελοσάνι.

Ο ΑΟΤ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία στο ματς και έχασε άλλες δύο καλές στιγμές με τον Βακράκο για να κάνει το 2-0 το οποίο τελικά ήρθε στο 33΄όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκελοσάνι ο Δουλγεράκης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Πριν κλείσει το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με την μείωση του σκορ με σουτ του Κόκκα που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΑΟΤ να κυνηγάει και ένα τρίτο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη του χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 53΄με το πλασέ του Γκελοσάνι απο πλάγια θέση να φεύγει μόλις άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Νταγκουνάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Λούσι.

Στο 64΄ο πολύπειρος Μενδρινός με ωραία εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1 για το Κερατσίνι δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς , με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 στο 81΄με σουτ και πάλι του Μενδρινού που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Δημαράκη.

Στη συνέχεια το Κερατσίνι σημείωσε δύο τέρματα στο 85΄και στο 86΄τα οποία όμως ορθώς ακυρώθηκαν ως οφσαϊντ από τον διαιτητή με τον ΑΟΤυμπακίου να παίρνει με την λήξη του ματς ένα πολύτιμο τρίποντο στη δύσκολη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Γ΄Εθνική.

Α.Ο.Τυμπακίου: Δημαράκης, Γιαννικάκης, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Αριστεινίδης, Γκελοσάνι (82΄Φραγκιαδουλάκης), Παραθύρας (71΄Ούγκο Σίλβα), Βακράκος (89΄Αλ. Καργάκης)

Κερατσίνι: Kαπούταγλης, Πάππος, Νταγκουνάκης, Βαττής, Σουβάτζογλου (46΄Κοντογιαννάτος), Ντουνιάς, Χαρίτος, Κόκκας, Μενδρινός. Σταματής (46΄Δούμουρας),Μσχμουτάι (72΄Λούβης)