Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φ. Πότσι: “Άν δεν ήταν ο κ. Χηνόπουλος δεν θα υπήρχε Ο.Φ.Ιεράπετρας”

Με αφορμή την αβέβαιη κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2 και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες, μέσα σε αυτές κάποιες με βαρύ όνομα στην Ελλάδα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΙ κ. Λιονέλ Φαμπρίτσιο Πότσι έκανε την εξής τοποθέτηση:
 
«Αν το καλοκαίρι όταν ξεκινήσαμε τη χρονιά ο πρόεδρος κ. Χηνόπουλος δεν έκανε αυτά που έπρεπε, η ομάδα θα είχε διαλυθεί και δεν θα μπορούσε να σταθεί. Μια μερίδα του κόσμου όχι το σύνολο του κοινού στην Ιεράπετρα είναι πολύ αρνητικοί και είναι κρίμα γιατί ο πρόεδρος προσπαθεί αρκετά για την ομάδα. Διαβάζω κάποια σχόλια και περιμένουν στη γωνία για να κατηγορήσουν, αυτό είναι λάθος. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι ο ΟΦΙ δεν έχει εισπράξει λεφτά από πουθενά δύο χρόνια και ο Χηνόπουλος με κάποιους άλλους που είναι δίπλα του κρατάει την ομάδα. Άμα δεν ήταν και αυτός δεν θα υπήρχε η ομάδα.
 
Είναι σπάνιο να υπάρχει πρόεδρος που να βάζει κάθε χρόνο 700-800.000 ευρώ, αυτοί είναι πολλοί λίγοι στην Ελλάδα που το κάνουν. Περιμένουμε εξελίξεις και ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή θα πάρουμε τα λεφτά του στοιχήματος. Αυτό μας έχει πάει πίσω και όπως κάνουν όλοι έτσι και εμείς περιμένουμε από τον καινούργιο πρόεδρο της Super League 2 να προχωρήσει τη κατάσταση και να εισπράξουμε τα λεφτά».