Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φ. Χαλκιαδάκης: «Η πρόκριση θα είναι καλοδεχούμενη αν έρθει αλλά δεν αποτελεί αυτοσκοπός»

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στο παιχνίδι της δ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με αντίπαλο το Ασήμι στην έδρα του ο Ζαρός, Διαβάστε τις δηλώσεις του Φάνη Χαλκιαδάκη στο Primesport.gr.

 
Σχολικές εκδρομές, επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και τραυματισμοί δεν επιτρέπουν στον Φάνη Χαλκιαδάκη να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που έχει στη διάθεση του, στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΗ με αντίπαλο το Ασήμι.
 
Ο ικανός τεχνικός των “πρασίνων” τόνισε πως η πρόκριση δεν αποτελεί αυτοσκοπός για τον Ζαρό, αφού από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, στόχος δικός του αλλά και της διοίκησης είναι η βελτίωση των ποδοσφαιριστών, ωστόσο δήλωσε πως αν έρθει αυτή στο τέλος, βεβαίως και θα είναι καλοδεχούμενη.

 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Χαλκιαδάκη:
 
«Από την αρχή που έχω έρθει σκοπός της ομάδας να πάρουν ευκαιρίες όλα τα παιδιά, να τα δουλέψουμε και να βλέπουμε σημάδια βελτίωσης παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να διαπιστώσουμε αν θα μπορέσουμε να βασιζόμαστε σε εκείνα για το μέλλον της ομάδας. Η πρόκριση δεν είναι αυτοσκοπός αλλά εφόσον έρθει, είναι καλοδεχούμενη.»