Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Χάρμα ιδέσθαι” τα Κανάρια – Μεγάλη νίκη μετά από ματσάρα στο Μαρτινένγκο!

Φανταστικά Κανάρια επικράτησαν με σκορ 6-3 των Δειλινών

Πραγματοποιώντας μία φοβερή επιθετική εμφάνιση Κανάρια και Δειλινά προσέφεραν γκολ και θέαμα στο κοινό που βρέθηκε στο Μαρτινένγκο να τους παρακολουθήσει!

Οι γηπεδούχοι πετυχαίνοντας έξι τέρματα έφτασαν στην σημαντική αυτή νίκη με σκόρερ του Πασπαράκη (2), Ντολλάνι (2) και Τοψή (2), ενώ για τα Δειλινά σκόραραν οι Χριστοφή, Ροβιθάκης και Βαρούχας.

Τα Κανάρια μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο κατάφεραν να βρουν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα αρχικά με τον Ντολλάνι στο 10′ και λίγα λεπτά αργότερα με τον Πασπαράκη!

Στο 34′ τα Κανάρια έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με πολύ όμορφο σουτ του Ντολλάνι εκτός περιοχής, όμως τρία λεπτά αργότερα τα Δειλινά απάντησαν με απευθείας κόρνερ του Χριστοφή μειώνοντας σε 3-1!

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό τα Δειλινά μάζεψαν και άλλο το σκορ πριν την λήξη του πρώτου μέρους με τον Βαρούχα με άψογο πλασέ στην αντεπίθεση με αποτέλεσμα το 3-2 να είναι το σκορ ημιχρόνου στο Μαρτινένγκο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και μετά από ατομική ενέργεια του Βγόντζα και πάσα στον Πασπαράκη, ο τελευταίος τελείωσε εύστοχα την φάση και έδωσε πάλι διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 55′!

Πάντως τα Δειλινά συνέχισαν να επιτίθενται και δικαιώθηκαν μειώνοντας εκ νέου στο γκολ, σε 4-3 με τον Ροβιθάκη με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Στο 77′ όμως ο Τοψής έδωσε εκ νέου διαφορά δύο τερμάτων στους γηπεδούχους και το τελικό 6-3 διαμόρφωσε και πάλι ο ίδιος παίκτης στο 90′!

Συνθέσεις:

Κανάρια: Σταματάκης, Ψαρολογάκης, Ντελής, Βγόντζας, Τοψής, Μαυρογιάννης, Κουντούρης, Ξυλούρης, Πασπαράκης, Ντολλάνι, Βιδάκης

Δειλινά: Αμπράμοβ, Στοιχείος, Χριστοδουλάκης, Κουναλάκης, Σιαπλαούρας, Γεωργιάδης, Βαρούχας, Νεζίρι, Ψωμάς, Δρακωνάκης, Χριστοφής