Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά: Αναζητούν το διπλό στη Νίκαια όπως και στον πρώτο γύρο στην πρεμιέρα των Play Offs

Όπως και στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 έτσι και τώρα στην πρεμιέρα των Play Offs τα Χανιά θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 3μ.μ στη Νίκαια την ομάδα του Ιωνικού. 

Στο ματς του πρώτου γύρου τα Χανιά είχαν κάνει εντυπωσιακό πέρασμα από τη Νίκαια κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 0-3 τον Ιωνικό που από την πλευρά του σήμερα θέλει μόνο νίκη απέναντι στην ομάδα του Γ. Ταουσιάνη αν θέλει να κυνηγήσει ως αουτσάίντερ την πρώτο προνομιούχο θέση.

Ο Ιωνικός έχει 18 βαθμούς στην εκκίνηση των Play Offs και τα Χανιά 22 και απόσταση μόλις 2 βαθμών απο την πρωτοπόρο Athens Καλλιθέα που είναι και ο βασικός αντίπαλος της κρητικής ομάδας στη μάχη για την άνοδο.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Γ. Ταουσιάνης μετράει πέντε απουσίες για το σημερινό παιχνίδι καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Νίκολιτς, Ελευθεριάδης Βούο, Σερβιλάκης και ο ανέτοιμος Ματάους.

Την αποστολή των Χανίων για το ματς με τον Ιωνικό απαρτίζουν οι: Κλέιμαν, Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Μουτόμπο, Κατσούρρι, Παναγιώτου, Σιλά, Τσορνομάζ, Πέιος, Τσέλιος, Ντίας, Λεμονής, Μιούλερ, Κόλα, Μανουσάκης, Νίλι, Μάνος, Μάναλης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία με βοηθούς του τους Πετρόπουλο και Τριανταφύλλου από την ίδια Ένωση.