Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά: Ο Δερμιτζάκης που είναι στο προσκήνιο και το πρόσωπο έκπληξη

Ψηλά στην λίστα της Διοίκησης της ΠΑΕ Χανιά βρίσκεται ο άλλοτε τεχνικός του ΟΦΗ, του Εργοτέλη και του ΠΟΑ, Παύλος Δερμιτζάκης έπειτα από το «ναυάγιο» συμφωνίας με τον Γιάννη Ταουσιάνη. 

Όπως αναφέρει το sportcaster από τα Χανιά, η Διοίκηση της Κρητικής ομάδας έχει βάλει σε προτεραιότητα τον πρώην τεχνικό της ΠΑΕ Βέροιας με το θέμα να κλείνει θετικά ή αρνητικά το επόμενο διήμερο. 

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα του sportcaster.gr:

Ο έμπειρος τεχνικός είναι πλέον στο προσκήνιο μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Γιάννη Ταουσιάνη ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τα Χανιά εξετάζουν και πρόσωπο το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Όπως είχε γράψει το sportcaster.gr από την Τρίτη, ο Γιάννης Ταουσιάνης αποτελούσε τον εκλεκτό της διοίκησης των Χανίων ωστόσο οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να έρθει στην Κρήτη παρότι και ο ίδιος δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως γράψαμε και νωρίτερα.

Πλέον στα Χανιά έχουν βάλει σε προτεραιότητα την περίπτωση του Παύλου Δερμιτζάκη με τον Καβαλιώτη τεχνικό να βρίσκεται, πλέον, στην κορυφή της λίστας που εξετάζουν στην ΠΑΕ και πλέον με τον χρόνο να τρέχει – έχουν ενταθεί οι ρυθμοί. Ο Παύλος Δερμιτζάκης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους των Χανίων και έπονται εξελίξεις – είτε αρνητικά, είτε θετικά – καθώς στόχος της ομάδας είναι να κλείσει άμεσα το θέμα και να μην περάσει και άλλο παιχνίδι αφού θα πάνε στο Ρέθυμνο με τους Μαναρώλη, Λαμπράκη.

Ωστόσο από εκεί και πέρα, εκτός του Παύλου Δερμιτζάκη – ασφαλείς πληροφορίες του sportcaster.gr αναφέρουν πως στα Χανιά εξετάζουν και περίπτωση προπονητή το όνομα του οποίου δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας και είναι στα υπ’ όψιν των ανθρώπων της ΠΑΕ όπου δεν αποκλείεται να προχωρήσει εάν η υπόθεση του Καβαλιώτη δεν έχει αίσιο τέλος.