Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά: Τι δήλωσαν Μαναρώλης και Μπάτζιος για το κρητικό ντέρμπι με την Επισκοπή (Videos)

Στην τελική ευθεία ενόψει του αγώνα της Κυριακής (20/11, 3μ.μ) με αντίπαλο την Επισκοπή βρίσκεται πλέον η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων. 

Το σημερινό πρόγραμμα στη Μοναχή Ελιά περιλάμβανε αγωνιστικά τελειώματα και τακτική. Μετά το τέλος της προπόνησης έγιναν δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Επισκοπή.

Ο Νίκος Μαναρώλης που έχει αναλάβει καθήκοντα προσωρινού προπονητή και μαζί με τον Σταύρο Λαμπράκη θα καθοδηγήσουν τα Χανιά στο κυριακάτικο παιχνίδι, έκανε δηλώσεις και στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε: «Αυτά τα ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες γειτονικών πόλεων έχουν ιδιαιτερότητες, αλλά από ‘κει και πέρα για μας είναι μια αναμέτρηση που θα την αντιμετωπίσουμε όπως όλες τις άλλες. Με σοβαρότητα, πίστη στο πλάνο μας και το σκεπτικό μας είναι η νίκη και να δώσουμε το 100% από το πρώτο λεπτό».

Για το που θα κριθεί το γειτονικό ντέρμπι ο υπηρεσιακός προπονητής ανέφερε: «Επειδή μιλάμε για ένα γήπεδο (σ.σ. ΔΑΚ Γάλλου) που έχει ιδιαιτερότητες όπως είναι το θέμα του αέρα, πολλές φορές αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στον ψυχισμό και την διάθεση της κάθε ομάδας».

Σχετικά με το πόσο επηρέασε την ομάδα η αλλαγή προπονητή ο Χανιώτης τεχνικός πρόσθεσε«Αντικειμενικά υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες. Υπάρχει αυτή τη περίοδο το θέμα της αλλαγής προπονητή και της αναζήτησης νέου τεχνικού, αλλά από ‘κει και πέρα και το αποτέλεσμα της πρεμιέρας και η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας είναι ένα ηλεκτροσόκ για την ομάδα, η οποία πιστεύουμε πως θα βγάλει αντίδραση. Αυτό που δυσκολεύει εμάς είναι ότι από την μια λέμε πως είμαστε καλή ομάδα και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και από την άλλη ότι διαθέτουμε καλό ρόστερ και πρέπει να πηγαίνουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι λίγο πολύπλοκο για μας, αλλά θεωρώ ότι αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι θα πάνε όλα καλύτερα ”.

Για το αν φορτώνει με άγχος τους ποδοσφαιριστές η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα τόνισε ότι «Μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες που έχουν παραστάσεις από ψηλότερη κατηγορία, που έχουν κατά το παρελθόν διαχειριστεί παρόμοιες καταστάσεις και γνωρίζουν πως να το κάνουν. Είναι αρκετά έμπειροι και θεωρώ ότι αυτό είναι μικρό εμπόδιο για την προσπάθειά μας».

Την δική του άποψη για τον αγώνα με την Επισκοπή κατέθεσε και ο Χρήστος Μπάτζιος. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τόνισε αρχικά πως «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Εμείς μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της πρεμιέρας θα κυνηγήσουμε τη νίκη, η οποία θα κριθεί από την συγκέντρωση που θα έχει κάθε ομάδα στο πλάνο παιχνιδιού της, στο πάθος και στο πόσο πολύ θέλει το παιχνίδι».

Σχετικά με το αν βοήθησε το ρεπό που είχαν τα Χανιά στην δεύτερη αγωνιστική, ο 32χρονος στόπερ σημείωσε: «Το ρεπό ήταν θετικό, καθώς η ομάδα μας χρειάζεται τον χρόνο για να “δέσει” από τη στιγμή που πολλά παιδιά ήρθαν καθυστερημένα, αν και γενικά είναι καλό να υπάρχει ρυθμός από συνεχόμενα παιχνίδια. Εμείς δουλέψαμε πολύ καλά αυτό το διάστημα ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

Δείτε τις δηλώσεις στα παρακάτω βίντεο: