Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χαρούμενες αποκριές για τα Κανάρια, 3-0 την Παλιανή

Χαρούμενες αποκριές θα κάνουν τα Κανάρια, τα οποία επιβλήθηκαν της Παλιανής με 3-0 στο γήπεδο του Μαρτινέγκο, στον εξ αναβολής αγώνα για την 7η στροφή του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Παναγιώτη Κορδονούρη πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτό με τέρματα των Φαϊτάκη (12′) και Παρασύρη (19′) και από εκεί και πέρα διαχειρίστηκε άψογα το σκορ και έφτασε και σε ένα τρίτο γκολ με τον νεοεισελθόντα, Κτιστάκη για το τελικό 3-0.

Τα Κανάρια κέρδισαν κατά κράτος τις μονομαχίες στον αέρα και κατάφεραν να προηγούνται μέσα από στημένες μπάλες με 2-0 στο 19ο λεπτό.

Αρχικά στο 12′ ο Χότζα εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Φαϊτάκης που παραμόνευε κοντά στην εστία έγραψε το 1-0 για τα Κανάρια με κεφαλιά.

Ίδιο σκηνικό λίγα λεπτά αργότερα και στο 19′ με τον Φθενάκη να εκτελεί φάουλ και τον Παρασύρη που κινήθηκε στην μπάλα να γράφει το 2-0 για τους γηπεδούχους με κεφαλιά.

Η Παλιανή μετά τον αιφνιδιασμό των Καναρίων προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή του Παπαδάκη, που δεν απειλήθηκε στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η ομάδα του Φραγκίσκου Ποτηράκη έφτασε κοντά στο να μειώσει το σκορ, όμως τα σουτ του ίδιο και του  Καλομοίρη από ευνοϊκή θέση, πέρασαν δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 63′ τα Κανάρια άγγιξαν το 3-0 με τον Κοζορώνη να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Μαστραντωνάκη.ο οποίος αντικατέστησε τον Δομοσίδη που αποχώρησε λόγω τραυματισμού από το ματς.

Ότι δεν κατάφερε ο Κοζορώνης, πέτυχε ο ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κτιστάκη δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ να διαμορφώνει το τελικό, Κανάρια – Παλιανή 3-0.

Κανάρια (Παναγιώτης Κορδονούρης): Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Τελχάι, Παρασύρης, Φαίτάκης, Παναγιωτάκης, Φθενάκης (65′ Μαρντάρε), Ψυχαράκης (46′ Βασιλείου), Καρπαθάκης (80′ Τοψής), Χότζα (80′ Τσακιράκης), Κοζορώνης (70′ Κτιστάκης)

Παλιανή (Φραγκίσκος Ποτηράκης):  Δομοσίδης (40′ λ.τ Μαστραντωνάκης), Μπινιχάκης, Καστιγάκης (46′ Κορνηλάκης), Τζερμιάς (46′ Ποτηράκης), Φουντουλάκης, Κοσμαδάκης, Σπινθουράκης, Οικονομάκης Κ., Στρατιδάκης (70′ Γκάγκας), Ζαϊμάκης (80′ Σταυρουλάκης), Καλομοίρης