Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χερσόνησος: Με στόχο την πρώτη εντός έδρας νίκη αλλά και με απουσίες κόντρα στα Δειλινά

Έχοντας ως στόχο να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα αντιμετωπίσει το Σάββατο εντός έδρας τον ΠΑΟ Δειλινών η Χερσόνησος «Palmera Beach», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Έπειτα από τη νίκη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Κεραυνό με 1-2, η ομάδα του Λιμανιού θέλει να σημειώσει την 3η της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και την 1η της εντός έδρας καθώς μέχρι στιγμής οι νίκες που έχει πετύχει είναι κόντρα σε Δαμάστα (2-3 εκτός έδρας) και Κεραυνό (1-2 εκτός έδρας). 

Το συγκρότημα του Γιώργου Φινοκαλιώτη μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία (14η θέση) με μόλις 8 βαθμούς, ωστόσο υπάρχει πίστη στην ομάδα και ότι μπορεί να ανακάμψει βαθμολογικά. Στο αγωνιστικό σκέλος ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου στους Κριτσωτάκη, Μουντράκη και Θεοδωράκη. Παράλληλα υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες όπως είναι οι Παγωνάκης, Καπετανάκης και Λόρι, ωστόσο θα κριθεί η συμμετοχή τους από την σημερινή προπόνηση. Επιπλέον στα θετικά είναι η επιστροφή του Στιέφνι.