Skip to content Skip to footer

Χηνόπουλος: «Σοβαρά τα οικονομικά προβλήματα, αλλά θα ξεπεραστούν»

Με φανερή την απογοήτευσή από τον αποκλεισμό του ΟΦΙ από τη συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου, αλλά κυρίως από την αντιμετώπιση της ομάδας από τη διαιτησία μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του ΟΦΙ, Θανάσης Χηνόπουλος.

Η ομάδα όπως είπε, αν και δεν είναι ακόμα έτοιμη αγωνιστικά, παρουσιάστηκε στο χθεσινό αγώνα με πολύ καλή διάθεση όμως η αντιμετώπιση που είχε άλλαξε τελικά το κλίμα. Αγωνιστικά, όπως ανέφερε ο κ. Χηνόπουλος ο ΟΦΙ άξιζε να κερδίσει ένα πολύ καλό και αξιόλογο αντίπαλο που θα διεκδικήσει άνοδο από τη SL2 όπως η Κηφισιά οι άνθρωποι της οποίας έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για την εμφάνιση του ΟΦΙ.

Πέρα από τον χθεσινό αγώνα ο κ. Χηνόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει ο ΟΦΙ, με τα έσοδα να είναι ελάχιστα, οι χορηγίες πολύ λίγες και παράλληλα να εκκρεμούν ακόμα οι οφειλές που δικαιούται ο ΟΦΙ από το Στοίχημα για την περσινή σεζόν που είναι πάνω από 200.000 ευρώ. Πλέον υπάρχει σιγουριά πως τα χρήματα αυτά θα έρθουν τον Ιανουάριο, όμως ο ΟΦΙ έχει εκτεθεί στην τοπική κοινωνία κι αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα. 

Πλέον το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα στα Χανιά όπου και κάνει την προετοιμασία της είναι σχεδόν βέβαιο αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη αλλαγή, κι αυτό γιατί εκεί έχει βρεθεί τρόπος να μειωθεί κατά πολύ το κόστος για φαγητό και ενοίκια τα οποία φτάνουν τις 20.000 το μήνα. Ο κ. Χηνόπουλος τόνισε πως έχει υποχρέωση να προστατεύσει οικονομικά την ομάδα, αναφέροντας παράλληλα πως όσα έγιναν το φετινό καλοκαίρι σε σχέση με παράπονα που έγιναν και για τα οικονομικά προβλήματα, δημιούργησαν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στον ΟΦΙ. Σε κάθε περίπτωση όμως τα προβλήματα αυτά θα ξεπεραστούν όπως είπε, και μαζί μ’ αυτά θα έρθει μια γενικότερη ανάκαμψη στην ομάδα.