Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χηνόπουλος: “Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλύτερο – Καθαρός στόχος η παραμονή”

Παραμένει προσγειωμένος ο ΟΦΙ παρά την πολύ καλή του θέση στον βαθμολογικό πίνακα

Δεν πετάμε συνέχισε να λέει ο πρόεδρος της ομάδας της Ιεράπετρας μετά τη νέα νίκη κόντρα στα Χανιά εντός έδρας με σκορ 2-0.

Ο Θανάσης Χηνόπουλος ανέφερε ότι παραμένει στόχος η παραμονή και ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει καθώς βρισκόμαστε ακόμη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του ΟΦΙεράπετρας:

«Όπως έχω πει συνεχώς δεν πετάμε, είμαστε προσγειωμένοι και ο καθαρός στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία. Μπορεί να είμαστε ψηλά αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα καθώς έχουμε πολλά παιχνίδι, δεν έχουμε φτάσει ούτε στο τέλος του πρώτου γύρου ακόμα.

Θέλουμε να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα υποβιβασμού μαθηματικά. Όταν το εξασφαλίσουμε μαθηματικά θα δούμε τι μπορούμε παραπάνω να κάνουμε.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κερδίσαμε μια εξαιρετική ομάδα όπως είναι τα Χανιά. Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια στα Χανιά θεωρώ ότι θα πρωταγωνιστήσουν ανεξάρτητα από την ήττα.

Θεωρώ ότι συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Η παρουσία του κόσμου ήταν είναι και θα είναι σημαντική, έχει αρχίσει να έρχεται και μην ξεχνάτε ότι είχαμε απορυθμιστεί με τον covid και είχε απομακρυνθεί από το γήπεδο.

Σίγουρα αποτελεί τον 12ο παίκτη μας και σε γενικές γραμμές βοηθά πάρα πολύ. Εγώ θα ήθελα να βλέπουν πάντα τα παιχνίδια με ευπρέπεια και να μην δημιουργούνται προβλήματα».