Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Χ»ορταστική ισοπαλία στα Ανώγεια για Αετός και Κανάρια (2-2)

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στα Ανώγεια ανάμεσα στον Αετό και τα Κανάρια, σε ένα παιχνίδι όπου είχε τέσσερα γκολ, με το τελικό σκορ να είναι 2-2!

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, ωστόσο τα Κανάρια κατάφεραν να επιστρέψουν και να φύγουν από τα Ανώγεια με 1 βαθμό!

Ο Λευτέρης Κεφαλογιάννης συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη εβδομάδα, σκοράροντας για το 1-0 στο 7′.

Τα Κανάρια από εκείνο το σημείο και έπειτα προσπάθησαν, μέσα από το πλάνο τους να βρεθούν με αξιώσεις στην περιοχή του Ανταλουδάκη, εντούτοις ο Αετός ήταν εκείνος που βρήκε ένα δεύτερο γκολ και μάλιστα σε ένα πολύ σημαντικά χρονιά σημείο.

Συγκεκριμένα στο 40′ ο Καστρινός έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα των Ανωγείων, για να έρθει ο Κτιστάκη λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους για να πετύχει το γκολ της μείωσης για τα Κανάρια, διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου, 2-1.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους τα Κανάρια κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Καρπαθάκη να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Ανταλουδάκη και τον Κτιστάκη που ανέλαβε την εκτέλεση να σκοράρει για το 2-2.

Οι συνθέσεις:

Αετός Ανωγείων: Ανταλουδάκης, Κονιός, Δεληγιαννίδης, Κυριακάκης, Χανιωτάκης, Αγγέλης, Καστρινός, Κανταρτζής, Κεφαλογίαννης Λ., Σπαχής, Κρητικός

Κανάρια: Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Μπατσέλι (46′ Τσακιράκης), Γαλανάκης, Παρασύρης, Ψυχαράκης, Κοζορώνης, Κτιστάκης, Καρπαθάκης (62′ Βιδάκης), Ντολλάνι, Μαρντάρε (46′ Τοψής)