Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Χ»ορταστικό παιχνίδι για Ρωμανό και Μοίρες στην Ελιά!

Βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην Ελιά Ρωμανός και Μοίρες, μένοντας στο χορταστικό 2-2 για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ!

Πολύ καλό παιχνίδι στην Ελιά, με 4 γκολ, δυναμισμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες στο τέλος να μοιράζονται από ένα βαθμό!

Ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι για την ομάδα του Χρήστου Ορφανουδάκη, με τον Κιάμο Γκίνη να σκοράρει μόλις στο 13ο λεπτό, κάνοντας το 0-1 στην Ελιά!

Στην συνέχεια ο Ρωμανός ανέβασε ρυθμό, δημιούργησε φάσεις με Νοδαράκη και Βιτώρο, και εντέλει βρήκε το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, με τον Ραφαήλ Τσιμηνικάκη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 42ο λεπτό!

Λιγότερο δυναμικός ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται κυρίως σε ένα παιχνίδι κέντρου, με αρκετές μονομαχίες, και τους δύο τερματοφύλακες να έχουν λιγότερες φάσεις να διαχειριστούν.

Με την συμπλήρωση 75 λεπτών παιχνιδιού, ο Ρωμανός βρήκε το πολυπόθητο γκολ, με τον Κώστα Νοδαράκη να σκοράρει και να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του!

Η χαρά δε κράτησε για πολύ όμως, με τις Μοίρες να βρίσκουν τα αποθέματα και να ισοφαρίζουν λίγα λεπτά μετά, με τον Γκίνη να σκοράρει το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση και να ισοφαρίζει σε 2-2 για τις Μοίρες!

Οι συνθέσεις:

Ρωμανός (Κ. Ταβλαδωράκης): Σαβουϊδάκης, Κουκάκης, Ανυφαντάκης, Παχάκης, Τσιμηνικάκης, Μαυρομμάτης, Ζαμίδης, Μόντι, Νοδαράκης, Βιτώρος, Κρανιωτάκης

Μοίρες (Χρ. Ορφανουδάκης): Δανδάλης, Χαλκιαδάκης, Πολυμερίδης, Φανουράκης, Παπαδομανωλάκης, Μεντουδάκης, Κιόρρι, Τσακάνι, Γκίνη, Πηρουνάκης, Κουτσάκης