Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χτύπησε… Κεραυνός τις Ασίτες (1-3)

Ο Κεραυνός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μέσα στην σεζόν επικρατώντας των Ασιτών με 1-3 για την 6η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Πετυχαίνοντας γκολ στην αρχή του κάθε ημιχρόνου και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση μακριά από το Ατσαλένιο, ο Κεραυνός επιβλήθηκε των Ασιτών με 1-3 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άρη Μαυρογιαννάκη εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες των Ασιτών, είχε τον έλεγχο στη διάρκεια ολόκληρου του 90λεπτού και αν ήταν λίγο πιο εύστοχη στο τελείωμα των φάσεων θα μπορούσε να ανεβάσει περαιτέρω τον δείκτη του σκορ

Το 1-0 για τον Κεραυνό στο 10ο λεπτό πέτυχε ο Καλλέργης, όταν μετά από ωραία μεταβίβαση του Μαυρογιαννάκη, ο Καλλέργης του έδωσε το γκολ στο… πιάτο.

Οι Ασίτες δεν μπόρεσαν παρά μόνο από κάποιες στημένες μπάλες να φτάσουν στα καρέ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι γρήγορα-γρήγορα με την έναρξη του δευτέρου μέρους, έκαναν δύο τα τέρματα τους.

Ο Μαυρογιαννάκης στο 55ο λεπτό έπαιξε κάθετα για τον Κωστάκη, που δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε τετ-α-τετ με τον Φουντουλάκη.

Η μείωση του σκορ για τις Ασίτες ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, με τον Σφακιανάκη έστω και προς ώρας να βάζει ξανά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού την ομάδα του, αφού στο 67′ ο Καλλέργης με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στον αγώνα, παρότι ο Κεραυνός είχε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Προβατά, Καλογιαννάκη Σ., Μαυρογιαννάκη και Κωστάκη για να εδραιώσει τη νίκη του.

Ασίτες (Δημήτρης Χωματάς): Φουντουλάκης, Κοπιδάκης Γ. (46′ Σταματάκης),  Τριανταφύλλου (60′ Πλουμής), Κάββαλος, Παρασύρης, Μανωλιτσάκης, Σαβουϊδάκης (85′ Σαντοριναίος), Κάτελας, Μουντράκης, Μηναδάκης 

Κεραυνός (Άρης Μαυρογιαννάκης): Κοκαράκης, Ανδρονάς, Κουμάκης, Προβατάς, Ζωάκης, Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης, Καλογιαννάκης Σ. (70′ Μενεγάτος), Κωστάκης (85′ Χατζηιωάννου), Δρακάκης (85′ Χουστουλάκης), Κουγιός Εμ. (55′ Καλογιαννάκης Φ.)