Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χωματάς: «Ο διαιτητής εξελίχθηκε στον αρνητικό πρωταγωνιστή του ματς»

Στον διαιτητή επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Ασιτών

Οι Ασίτες παρ’ ότι προηγήθηκαν δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Ασήμι καθώς γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-2.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός των Ασιτών, Δημήτρης Χωματάς, μίλησε στο Primesport.gr τονίζοντας ότι ο διαιτητής εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης με τις αποφάσεις του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Δημήτρη Χωματά:

«Καταρχάς να συγχαρώ τις δύο ομάδες για την αγωνιστικότητα τους για το πάθος και το καλό ποδόσφαιρο που προσπάθησαν να παίξουν και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού.

Δύο πολύ καλές ομάδες κι αυτό φάνηκε εντός αγωνιστικού χώρου.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, οι ομάδες κοιτάξαμε να διασφαλίσουμε τα μετόπισθεν και προσπαθήσαμε να επιτεθούμε μέσω στημένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 50′ είχαμε ένα καλό τέμπο και δοκάρι με τον Μανωλιτσάκη.

Στο 60′ από θέση τετ-α-τετ ο Δαργαντής ανατρέπεται στη φάση κλειδί του παιχνιδιού, θεωρώ από τον Αντωνάκη, ο οποίος αντί να δεχθεί απευθείας κόκκινη καθώς ο παίκτης μου βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, δεν πήρε ούτε κίτρινη κάρτα.

Παρόλα αυτά καταφέραμε να προηγηθούμε με απευθείας εκτέλεση φάουλ Κάτελα, μετά προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε το ματς, έτυχε να δεχθούμε ένα γκολ από λάθος της άμυνας μας για την ισοφάριση του αντιπάλου, ο οποίος πήρε και το προβάδισμα ωστόσο είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε κάτι από το ματς, ενώ θεωρώ πως δεν μας δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Ρουμπάκη στο 92′, όπως και στο 40′ σε προσπάθεια του Μηναδάκη που τον “γκρέμισε” εντός περιοχής ο ίδιος παίκτης.

Παρά την ήττα θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την σημερινή τους εμφάνιση και να ευχηθώ στο Ασήμι να πετύχει τους στόχους τους.

Θεωρώ πως ο διαιτητής εξελίχθηκε στο αρνητικό πρωταγωνιστή του ματς και απευθύνομαι σε όλους και τους ζητώ να είναι πιο προσεκτικοί από εδώ και στο εξής, ώστε να μην καθορίζουν με λάθος σφυρίγματα τους αγώνες.

Προσπαθούμε για το καλύτερο, όλες οι ομάδες και είναι κρίμα να γίνονται τέτοια λάθη όπως τα σημερινά.»