Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χωρίς προβλήματα ο Ρούβας ενόψει Κρουσώνα

Πανέτοιμοι δηλώνουν στον Ρούβα για την μάχη της 2ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ

Χωρίς προβλήματα θα εμφανιστεί η ομάδα της Γέργερης στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην εκτός έδρας της εξόρμηση στον Κρουσώνα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. 

Το σύνολο του Γιώργου Ανωγειανάκη θα είναι πάνοπλο και ελπίζει να συνεχίσει να έχει την θετική εικόνα, οπώς δηλώνει ο προπονητής του Ρούβα στο Primesport.gr, που είχε στην πρεμιέρα, παρά την ήττα από τον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ανωγειανάκη:

«Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και ικανοποιήση για την εμφάνιση και την εικόνα που είχε η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλα και πίκρα για το αποτέλεσμα.

Απο κει και περα έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και έχουμε συγκεντρωθεί μόνο στο επόμενο παιχνίδι με ενα εξίσου πολύ δύσκολο αντίπαλο ο οποίος  θα πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα.

Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα με μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να προετοιμαστούμε πάρα πολύ καλά για να πάμε και να διεκδικήσουμε την νίκη.Έχουμε πολλή εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και στην ομάδα μας και πιστεύω οτι θα κάνουμε και πάλι ένα καλό παιχνίδι το οποίο εύχομαι να συνδυαστεί και με αποτέλεσμα.»