Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χωρίς πρόβλημα το Ασήμι

Η μία νίκη διαδέχεται την άλλη για το Ασήμι, το οποίο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ (2ος Όμιλος) επικράτησε του Κεραυνού με 4-0.

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ομάδα του Νίκου Φανουράκη επιβλήθηκε με 4-0 του Κεραυνού στην έδρα της, πραγματοποιώντας μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση μέσα στη σεζόν που διανύουμε.

Το σκορ για τους πρωταθλητές άνοιξε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τίτος Χατζάκης, ενώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Γιώργος Σαριδάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 40′.

Ο Αλέξανδρος Ξαγοραράκης “κλείδωσε” τη νίκη με κεφαλιά στο 55′ μετά από κόρνερ του Χατζάκη για το 3-0, ενώ το τέταρτο γκολ των Μεσαριτών προήλθε από ωραίο συνδυασμό των Ψωμά και Πρίφτη με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 80′.

Ασήμι (Νίκος Φανουράκης): Δαμιανάκης, Σαριδάκης, Αντωνάκης (80′ Αβανίδης), Ξαγοραράκης, Μήτρου (65′ Γιαννουλάκης), Γιοτοπούλι, Χατζηπαυλίδης, Χατζάκης (85′ Μαυρόκωστας), Ντρομπονίκου (65′ Μηναδάκης), Ψωμάς, Χατζηκωνσταντίνου (46′ Πρίφτης)

Κεραυνός (Άρης Μαυρογιαννάκης): Κοκαράκης, Ανδρονάς, Μουτσάκης (60′ Χατζηιωάννου), Προβατάς, Κουμάκης, Καλογιαννάκης, Ζωάκης, Χριστοδουλάκης (72′ Ανδριαδάκης), Δρακάκης, Καλογιαννάκης, Χουστουλάκης (72′ Μπουτσάκης)