Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χωρίς τρεις στο παιχνίδι Κυπέλλου με τις Ασίτες η Γαρίπα

Με τρία προβλήματα θα παραταχθεί κόντρα στις Ασίτες η Γαρίπα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ – Οι δηλώσεις του τεχνικού της Γαρίπας, Δημήτρη Λουλουδάκη στο Primesport.gr

Χωρίς τους Αλέξανδρο Ζέρο, Γιώργο Μποζατζίδη και τον Νικηφόρο θα παραταχθεί η Γαρίπα στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στις Ασίτες.

Ο Μποζατζίδης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τα Δειλινά και υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστών με τις εξετάσεις των επόμενων ημερών να αναμένονται με αγωνία στην ομάδα της Γαρίπας, ενώ ο Νικηφόρος που είναι τραυματίας αναμένεται να προφυλαχθεί καθώς δεν υπάρχει λόγος να ρισκαριστεί η συμμετοχή του.

Όσο αφορά το ματς του Κυπέλλου που ακολουθεί μίλησε στο Primesport.gr ο προπονητής της ομάδας της Γαρίπας, Δημήτρης Λουλουδάκης, ο οποίος τόνισε ότι είναι ένα δύσκολο ματς για την ομάδα του, όμως το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και γι’ αυτό η Γαρίπα θα κυνηγήσει την νίκη – πρόκριση.

Αναλυτικά το λεγόμενα του τεχνικού της Γαρίπας στο Primesport.gr:

“Είναι ένα δύσκολο ματς με μια καλή ομάδα και μαχητική. Οι δύο θα πάμε για την νίκη καθώς είναι ο θεσμός του κυπέλου και των εκπλήξεων και ας κερδίσει ο καλύτερος!”