Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ψυχωμένος ΑΣΑΒ έφερε τούμπα δεύτερο σερί παιχνίδι!

Παρότι βρέθηκε πίσω στα σκορ, ο ΑΣΑΒ πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Λίντο με 3-1 για την 15η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή για την Αγ. Βαρβάρα του Γιώργου Φιολιτάκη που έδειξε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα για τη νίκη κόντρα στο Λίντο, που προηγήθηκε στην Τύλισο στο 25′ με τον Μαυρή όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, ο Γιαλιτάκης που πέτυχε τα γκολ της ανατροπής στο 35′ και στο 47′, ενώ το τρίτο γκολ που έκλεισε μία και καλή την υπόθεση νίκη, στη σημερινή αναμέτρηση για την Αγία Βαρβάρα πέτυχε ο Χασουράκης.

Ξεκίνημα στο παιχνίδι με το Λίντο που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο να ανοίγει το σκορ με τον Μαυρή στο 25′  ωστόσο η χαρά του 0-1 δεν κράτησε για πολύ.

Στο 35′ ο ΑΣΑΒ κέρδισε πέναλτι με τον Χατζηγεωργίου και ο Γιάννης Γιαλιτάκης που ανέλαβε να εκτελέσει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φραγκουλάκη για να φέρει το ματς στα ίσια, 1-1 το οποίο παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο ΑΣΑΒ, με Χασουράκη, Χατζηγεωργίου και τον σκόρερ Γιαλιτάκη έμεινε μέχρι τέλους του πρώτου μέρους.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ωστόσο ο Γιαλιτάκης πήρε ξανά το “όπλο” του και μετά από γύρισμα του Παπαδομιχελάκη έγραψε στο 47′ το 2-1 δίνοντας για πρώτη φορά στην ομάδα του προβάδισμα στη αναμέτρηση.

Η συνέχεια βρήκε την Αγ. Βαρβάρα να διαχειρίζεται το παιχνίδι, το οποίο είχε φέρει στα μέτρα της, ενώ με τον Χασουράκη κατάφερε να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα μετά από ασίστ του Χατζηγεωργίου για το τελικό 3-1 κόντρα στο Λίντο.

Αγ. Βαρβάρα: Δαμιανάκης, Δουκιαντζάκης, Καμπάνης, Ανδρικάκης, Μαρής, Σαϊτάκης, Γιαλιτάκης (90′ Καλαϊτζάκης Γ.), Καλαϊτζάκης, Χατζηγεωργίου, Χασουράκης (85′ Πιντιλί), Παπαδομιχελάκης (63′ Σόρρα)

Λίντο: Φραγκουλάκης, Κατσαρός, Λούκα, Κάββαλος, Κυριακάκης, Αδαμάκης, Μαυρής, Μπουρδάκης, Καρκανάκης, Κομνηνός Ι., Κομνηνός Α.