Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Όλο το ελληνικό τραγούδι οδήγησε τον Β. Καρρά στην τελευταία του κατοικία (Video)

Συγκινητικές είναι οι στιγμές που έζησε το Κοκκινοχώρι Καβάλας, καθώς υποδέχτηκε το φέρετρο του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής (24/12) σε ηλικία 70 ετών. Το φέρετρο μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου τελέστηκε τρισάγιο προς τιμήν του.

Το φέρετρο του Καρρά έφτασε λίγο πριν το μεσημέρι και δέχτηκε θερμό χειροκρότημα από τους συγκεντρωμένους έξω από την εκκλησία, αποτίοντας φόρο τιμής στον «άρχοντα της νύχτας».

Πολλοί γνωστοί τραγουδιστές έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον μοναδικό Βασίλη Καρρά. Ανάμεσά τους, όπως αναφέρει και το thesstoday.gr, ήταν η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Σάκης Αρσενίου, καθώς και αρκετοί μουσικοί. Την τελετή τίμησε μουσικά η φιλαρμονική ορχήστρα «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ροδολίβους, υπό τη διεύθυνση του Ευάγγελου Ανδρίκου.

Ο Βασίλης Καρράς θα αναπαυθεί στο νεκροταφείο του χωριού, το οποίο είχε επιλέξει για την τελευταία του κατοικία. Η εκκλησία γέμισε από συγγενείς, φίλους και θαυμαστές που ήρθαν να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο τραγουδιστή. Ο Καρράς έμεινε στη μνήμη τους ως ένας άνθρωπος με σπουδαίο χαρακτήρα, που είχε εμπλουτίσει τη ζωή τους με τη μουσική του.

Πηγή: gazzeta.gr

Δείτε το σχετικό βίντεο :