Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Όμορφο θέαμα και γκολ για καλό σκοπό, Παλαίμαχοι ΑΟΑΝ-Βετεράνοι Άρη

Μια εξαιρετική από κάθε άποψη αναμέτρηση διεξήχθη στο στάδιο του Αγίου Νικολάου μεταξύ των Παλαιμάχων ΑΟΑΝ και των Βετεράνων Άρη Θεσσαλονίκης.

Το ραντεβού ήταν και πάλι για καλό σκοπό, προκειμένου να στηρίξουν ποδοσφαιριστή ομάδας του Μεραμπέλλου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο προέκυψε ξαφνικά. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει ένα ιδιαίτερα σεβαστό ποσό καθώς η πώληση των εισιτηρίων κινήθηκε σε εντυπωσιακούς ρυθμούς, το οποίο θα δοθεί στην οικογένεια του παιδιού για το οποίο συγκεντρώθηκε.
Για την ιστορία, ο Άρης επικράτησε με σκορ 3-1 του ΑΟΑΝ με πρωταγωνιστή τον Σίτσα που πέτυχε και τα τρία γκολ, σε ένα «χορταστικό» ματς διάρκειας δύο ημιώρων (60’), το οποίο απόλαυσε αρκετός κόσμος ο οποίος βρέθηκε στις κερκίδες, ανάμεσα τους και φίλοι του Άρη από την περιοχή.
Το γκολ των «κυανόλευκων» που είχαν δύο δοκάρια με Σταυρακάκη και Ιωαννίδη, σημείωσε ο Παπαγιαννάκης (1-1).
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΟΑΝ Δημήτρη Βουγιούκα που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή και του ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, γνωστό για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του.
Διαιτητής ήταν ο Εγγλέζος, με βοηθούς τους Θεοδοσάκη και Φ.Φραγκιαδάκη.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟΑΝ: Στεφανάκης, Λαζαρίδης, Γρηγοράκης, π’ Τζάβλας, Μανδουράρης, Παπαγιαννάκης, Μαυρής, Αγγελάκης, Σταυρακάκης, Τζανόπουλος, Χρυσός.
Αγωνίστηκαν ακόμη: Σταυριανουδάκης, Μουρτζάκης, Ιωαννίδης, Φιορέντζης, Βιδάκης, Ψαθάκης, Σισκάκης, Κήπουλας, Μουτάκης, Ράπτης.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: Καρατζιοβαλής, Χ.Μαλές, Βένος, Κασάς, Χατζηνικολάου, Μπουγιουκλής, Εμμανουηλίδης, Πετράκης, Σίτσας, Σαμώλης Γκουγκουλιάς.
Αγωνίστηκαν ακόμη: Πασπάλης, Παγκαλάκης, Αναγνώστου, Κ.Μαλές, Σουργούτζης.

πηγή anatolh,com