Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Τζανακάκης στο Primesport.gr για το πως βίωσε τα εγκαίνια της «Αγίας Σοφίας»

Ο Μάνος Τζανακάκης είναι γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα που έχει ως φίλαθλος της ΑΕΚ μιας και αποτελεί στέλεχος του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, με δήλωση του στο Primesport.gr περιέγραψε την εμπειρία του από τα εγκαίνια του νέα γηπέδου της Αγίας Σοφίας «ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ» τα οποία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή.

Ο γνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της NOVA ΑΠΟΛΥΜΥΝΤΙΚΗ ενώ έχει υπάρξει και πρόεδρος στο σωματείο της Ομόνοιας Καλλιθέας, γεμάτος συγκίνηση δήλωσε τα παρακάτω. 

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ήταν μια συγκλονιστική βραδιά. Μια βραδιά που μένει ανεξίτηλη στο μυαλό σου και θα θυμάσαι μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου. Όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια της Αγιά Σοφία , έγιναν μέρος της ιστορίας. Με το που αντίκρισα τον αγωνιστικό χώρο και τον κόσμο μόλις μπήκα , ανατρίχιασα… Ένιωσα την απίστευτη ενέργεια όλων όσων βρίσκονταν εκεί και την ενέργεια όλων όσων δεν ήταν εκεί , αλλά από κάπου εκεί ψηλά παρακολουθούσαν και χαμογελούσαν . Ήταν μια Βραδιά μνήμης, γεμάτη συναισθήματα , και δάκρυα χαράς . Μια νέα αρχή για την ομάδα μου , που αφήνει παρακαταθήκη σε όλους όσους την λατρεύουν ο Δημήτρης Μελισσανίδης . Αυτός που πάλεψε με 3 Δημάρχους , 3 Περιφερειάρχες , με ορατούς και αόρατους εχθρούς , με Μίκυ Μάους και άλλα καρτούν και κατάφερε να κάνει το όνειρο του και ονείρου μας πραγματικότητα . Έκανε πραγματικότητα το όνειρο των προγόνων μας , αυτών που ήρθαν κι «έχτισαν» την Ελλάδα μας Και για όλους αυτούς και όλους εμάς , αυτό το γήπεδο θα είναι η απαρχή της νεότερης ιστορίας της ΑΕΚ , της νεότερης ιστορίας του προσφυγικού Ελληνισμού , η απαρχή νικών, τίτλων και χαράς»