Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

M. Aνωγειαννάκης: “Πήρα εύκολα την απόφαση να γυρίσω στον ΠΑΟΚρουσώνα”

Τις πρώτες του δηλώσεις για την επιστροφή του στον αγαπημένο του ΠΑΟΚρουσώνα έκανε στο Primesport.gr ο Μύρων Ανωγειαννάκης. 

Ο ίδιος δήλωσε ότι πήρε εύκολα την απόφαση για την επιστροφή του σε μια ομάδα που γνωρίζει αρκετά καλά και υπογράμμισε ότι στόχος του είναι με την εμπειρία του να βοηθήσει και αυτός ώστε να παραμείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας η ομάδα του ΠΑΟΚρουσώνα.

Αναλυτικά στη δήλωση του στο Primesport.gr ο Μ. Ανωγειαννάκης τόνισε: 

“Πρώτον θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ρουβα και προσωπικά το Γιάννη τον Μανιαδάκη για την συνεργασία μου μαζί τους ολο αυτό το διάστημα που ήμουν στην ομάδα της Γέργερης και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν..!!!

Με το που έφυγα και υπήρξε ενδιαφέρον απο την ομάδα του Κρουσώνα πιστεύω η απόφαση μου πάρθηκε εύκολα και γρήγορα. Γυρίζω σε μια ομάδα που έζησα που έδωσα και μου έδωσε πολλά και σε μια ομάδα που θα συναντήσω ξανά ανθρώπους που είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί τους. 

Στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει την καλή και ανοδική πορεία που έχει τους τελευταίους μήνες , να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε ταμείο και η ομάδα να είναι στις πρώτες θέσεις όπως είναι όλα τα τελευταία χρόνια. 

Προσωπικός μου στόχος είναι πιστεύω να μπω άμεσα στο νεανικό κλίμα της ομάδας, να δέσω άμεσα και με την εμπειρία μου να βοηθήσω τα παιδιά αυτά και την ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται”.