Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτο «στραβοπάτημα» στην Ελιά για τον ΠΟΑ (0-0)

Ο ΠΟΑ άφησε στην Ελιά τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Ρωμανό για την 4η αγωνιστική.
 
 
Η ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Παναγιώτη Σαβουϊδάκη έβαλε πολύ δύσκολα στο συγκρότημα του Μηνά Πίτσου, η οποία έκανε το πρώτο της στραβοπάτημα στο φετινό πρωτάθλημα.
 
 
Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό σουτ, με τον Βιτώρο να απειλεί για τους γηπεδούχους και τον Γιακουμάκη να απαντά για τους φιλοξενούμενους, με την μπάλα σε αμφότερες τις περιπτώσεις να καταλήγει άουτ.
 
 
Στο 10′ το σουτ του Παπασπύρου κόντραρε στα σώματα και στη συνέχεια, ο ΠΟΑ είχε υπό την κατοχή του τη μπάλα και προσπάθησε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Σαβουϊδάκη.
 
 
Λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου, η ομάδα του Ατσαλένιου είχε δοκάρι με τον Κερμενίδη να το σημαδεύει με τρομερό σουτ στο 28′.

 
Στο 35′ η άμυνα του ΠΟΑ, έκανε λάθος το οποίο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Βιτώρος αφού το πλασέ που επιχείρησε, απέκρουσε σωτήρια ο Ρουμπάκης.

 
Στο 44′ ο Ικεότσα ανάγκασε τον Σαβουϊδάκη σε απόκρουση μετά από δυνατό σουτ που επιχείρησε, ενώ ο ΠΟΑ διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε εις βάρος του, σε μαρκάρισμα πάνω στον Βοργιά που είχε περάσει στιγμές νωρίτερα στο παιχνίδι.

 
Στο 64′ ο Καϊμακαμούδης σούταρε με τον τερματοφύλακα του Ρωμανού να έχει ξανά απάντηση, ενώ η κεφαλιά του επιθετικού του ΠΟΑ μετά από σέντρα του Σφυρογιαννάκη κατέληξε άουτ.

 
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΟΑ έχασε με τραυματισμό στο χέρι τον Καϊμακαμούδη, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Νάτο.
 
Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε, με αποτέλεσμα το 0-0 να μένει μέχρι τέλους και τους Ρωμανό – ΠΟΑ να μοιράζονται από ένα βαθμό.

 

 
 
Ρωμανός (Κώστας Ταβλαδωράκης): Σαβουίδάκης, Μπαλάφας, Παχάκης, Γιακουμάκης, Χαλιλάι, Κουκάκης, Αρχοντάκης (90′ Παρτάλης), Βιτώρος, Καρασμανάκης (70′ Κρανιωτάκης), Ζαμίδης (61′ Νοδαράκης), Μαυρομάτης
 
 
ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης Γ., Δαμιανάκης (44′ λ.τ Βοργιάς), Λουμπάκης, Ρουμπάκης Μ., Παπασπύρος (70′ Κοντός), Σφυρογιαννάκης, Κερμενίδης, Χαρίτος, Κασσωτάκης, Γιακουμάκης (46′ Καϊμακαμούδης, 82′ λ.τ Νάτος), Ικεότσα