Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σημαντική νίκη με ανατροπή για το Ασήμι, 2-1 τον Άγιο Δημήτριο

Το Ασήμι πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη, στον ντεμπούτο του Στέλιου Ανωγειανάκη στον πάγκο, επικρατώντας με ανατροπή και σκορ 2-1 του Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. 

Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς γκολ με τον Άγιο Δημήτριο να έχει μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαδάκη, ωστόσο ο Κασμερίδης έκανε διπλή απόκρουση και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Νωρίς στην επανάληψη το συγκρότημα των Σταμάτη Τζιώτη και Ζαχαρία Ντουλάκη κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπελαδάκη, ο οποίος έπιασε ένα διαγώνιο σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. 

Στο 65′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Γιαννουλάκη να το εκτελεί αλλά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Στο 72′ τελικά βρήκαν τον τρόπο οι παίκτες του Ασημίου να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Χατζηκωνσταντίνου να εκμεταλλεύεται ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας και έγραψε το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 83′ με τον Ξαγοραράκη να χρίζεται σκόρερ.

Με αυτή τη νίκη το Ασήμι έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ ο Άγιος Δημήτριος παρέμεινε στους 11 αλλά και την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. 

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ασήμι: Κασμερίδης, Γιανουλάκης, Χατζηπαυλίδης, Ξαγοραράκης, Αντωνάκης (46′ Χατζηκωσταντίνου),Οικονομάκης (63′ Μπέρκης), Μηναδάκης(69′ Τσαφαντακης), Μαρκάκης (80′ Ορφανουδάκης), Μαράκης (85′ Τρομπονίκου)

Άγιος Δημήτριος: Καφετζάκης, Δουκιατζάκης, Γερομαρκάκης, Χουδετσανάκης, Παπουτσιδάκης, Κούπε, Μανιαδής, Φανιουδάκης, Ψωμάς, Μπελαδάκης, Παπαδάκης