Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν κατάφερε να κάνει τις ευκαιρίες του γκολ και έμεινε στο μηδέν ο Ανθεστίωνας με τις Μοίρες!

Πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά κανένα γκολ στο Θραψανό

Ο Ανθεστίωνας ήταν η ομάδα με τις μεγαλύτερες στιγμές, όμως για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε στο μηδέν στην επίθεση με αποτέλεσμα να μην υπάρξει νικητής στο παιχνίδι με τις Μοίρες, οι οποίες παραλίγο να “κλέψουν” το ματς με το δοκάρι του Πολυχρονάκη στο 70′!

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν “καταιγιστικοί”, όμως δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασαν οι Μπερνίκου, Χρηστάκης, Σεραφειμίδης και Λυδάκης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν, όμως η αποτελεσματικότητα τους δεν έφτασε στα επίπεδα, που θα τους οδηγούσε στο γκολ της νίκης, ενώ από την πλευρά τους οι Μοίρες κέρδισαν κάποια μέτρα και είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με το  δοκάρι στο 70′ του Πολυχρονάκη με κεφαλιά!

Εκτός από το δοκάρι είχαν και δύο καλές στιγμές με τον Γκίνη οι φιλοξενούμενοι, όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι και το τελικό.

Συνθέσεις:

Μοίρες: Δανδάλης, Χριστοδουλάκης (46′ Λενιδάκης), Πολυμερίδης, Παπαδομανωλάκης, Ιερονυμάκης, Ηλιάκης, Τσακάνι (44′ λ.τρ. Φανουράκης), Γκίνη, Πολυχρονάκης, Σκαπέρδας, Πηρουνάκης

Ανθεστίων: Κασσωτάκης, Μακρογιαννάκης (62′ Μελαδάκης), Γκιούνγκα (75′ Χατζάκης), Κουρινός, Σαριδάκης, Ανυφαντάκης (62′ Τρουλάκης), Χρηστάκης, Σεραφειμίδης, Στρατάκης, Λυδάκης (75′ Δρακάκης), Μπερνίκου