Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χερσόνησος: «Στο ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε εμείς δεν έχουν θέση τέτοιες συμπεριφορές»

Ανακοίνωση απάντησης από την Χερσόνησο «Palmera Beach», η οποία δημοσιεύει το βίντεο που ζητάει ο ΠΑΟ Κρουσώνα, απαντώντας στην χθεσινή ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»!

Πραγματικός… οχετός η ανακοίνωση-απάντηση της Χερσονήσου σε εκείνη του ΠΑΟΚ, καταγράφοντας τα όσα συνέβησαν χθες, αναφερόμενη σε συγκεκριμένα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χερσονήσου:

«Η χθεσινή ανακοίνωση δεν είχε ως σκοπό να κερδίσει κάτι η ομάδα μας από όλο αυτό αλλά να αποτελέσουν παρελθόν τέτοιες συμπεριφορές σαν την χθεσινή σε οποιοδήποτε γήπεδο και κυρίως στο δικό μας. Το βίντεο, υπάρχει όπως θα δείτε , δεν θα ανέβαινε για λόγους ευθιξίας αλλά μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Κρουσώνα είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε . Τα δεδομένα έχουν ως εξής : Στο 20’ δίνεται οφσάιντ από τον βοηθό διαιτητή στον επιθετικό του Κρουσώνα , σύσσωμος ο πάγκος της ομάδος διαμαρτύρεται και μπαίνει εντός αγωνιστικού χώρου . Ως αποτέλεσμα αυτής της πράξης , ο παρατηρητής αγώνα κατευθύνεται στον πάγκο προς συμμόρφωση και δέχεται επίθεση , η οποία τον βρίσκει σωριασμένο τουλάχιστον δυο φορές στον αγωνιστικό χώρο από απώθηση αλλου!!!! Στο βίντεο , φαίνονται οι διαπληκτισμοί και οι απειλές εις βάρος του παρατηρητή αφότου έχει βρεθεί σωριασμένος και έχει σηκωθεί ! Αυτό το σημείο το τονίζουμε γιατί δεν φαίνεται στο βίντεο καθώς ο καμεραμάν είναι ο αναλυτής παιχνιδιών της ομαδος και η δουλειά του είναι να βιντεοσκοπεί την προσπάθεια των παικτών εντός αγωνιστικού χώρου ! Φυσικά τα ευτράπελα δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στο ημίχρονο υπήρξε συνέχεια με νέες απειλές προς παρατηρητή και διαιτητή !!! Τέλος να αναφέρουμε ότι στον πάγκο βρίσκονταν 6 άτομα πλην των αναπληρωματικών ενώ επιτρέπονται όσοι έχουν την απαιτούμενη πιστοποίηση συν μια ταυτότητα !!!! Στο ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε εμείς οι « νεοπαραγοντες » δεν έχουν θέση τέτοιες συμπεριφορές και όποτε γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων ενεργειών η αντίδραση μας θα είναι η ίδια ! ΥΓ: Οι παρατηρήσεις του φύλλου αγώνα ήταν κενές!»