Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι περσινοί πρωταθλητές της Α2 ΕΠΣΗ έδειξαν τον δρόμο!

Τρομερή πορεία πραγματοποιούν στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ Ρούβας και Ποσειδώνας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην 6η και στην 7η αντίστοιχα θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ!

Όντας οι δύο πρωταθλητές της περσινής Α2 ΕΠΣΗ, οι δύο ομάδες προβιβάστηκαν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου, κάνοντας πολύ καλή πορεία που τις έχει φέρει και στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Από την μία ο Ρούβας, στην επιστροφή του στην φυσική έδρα της Γέργερης και με τον Νίκο Τσερεβελάκη για ακόμα μία χρονιά στο τιμόνι, πήρε σπουδαίες νίκες μέσα στην σεζόν αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το σωματείο της Γέργερης «ευθύνεται» για την μοναδική ήττα του ΠΟΑ στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς άλωσε το Ατσαλένιο με 2-4!

Ο Ποσειδώνας από την άλλη, μία από τις πιο βαριές φανέλες στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, έχοντας τον Νίκο Σουτζή στην τεχνική ηγεσία και ένα ρόστερ το οποίο υπέστη ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο στον πρώτο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, έδειξε τρομερό πρόσωπο, ειδικά στον πρώτο γύρο, έχοντας καταφέρει μέχρι στιγμής να συγκεντρώσει 11 νίκες!

Αναμφίβολα, τα δύο σωματεία… δείχνουν τον δρόμο στους πρωταθλητές της Α2 ΕΠΣΗ για τα επόμενα χρόνια, καθώς δίχως να έχουν δαπανήσει εξωφρενικά ποσά, πραγματοποιούν αξιοζήλευτες πορείες σε μία ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία!