Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η αποστολή της Επισκοπής εν όψει Απόλλωνα Σμύρνης

Δείτε ποιοι απαρτίζουν την αποστολή της Επισκοπής κόντρα Απόλλωνα Σμύρνης

Προπόνηση στις 12:00, μεσημεριανό γεύμα, λίγη ξεκούραση και βαλίτσες για ένα νέο ταξίδι και πάλι στην Αθήνα με προορισμό το γήπεδο “Γ. Καμάρας”.

Αυτό είναι το πρόγραμμα της Επισκοπής μας η οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 14.45 τον Απόλλωνα Σμύρνης για τις ανάγκες της 21ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, ετοίμασε την ομάδα του όσο καλύτερα γινόταν μετά το εξουθενωτικό σε ρυθμό ματς κόντρα στην Καλαμάτα.

Στην ουσία, η ομάδα του Ρεθύμνου έκανε μία συντήρηση για να μπορέσει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ακμαία απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Για το λιμάνι του Πειραιά η ομάδα του Ρεθύμνου θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς με πλοίο της ANEK Lines.

Στην αποστολή θα συμμετάσχουν 17 άτομα καθώς μετά τους Κρίκλοου, Κώτσιο και οι Βασίλης Καφετζής και Ρίτσι Εμπουέλε έμειναν στο Ρέθυμνο.

Ο Καφετζής υπέστη μία κάκωση στο δεξιό του μετατάρσιο και δεν μπορούσε να πατήσει καλά ενώ ο Εμπουέλε έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.

Η αποστολή είναι η εξής: Ψαρράς, Βάτζιος, Πολίτης, Μπερικάκης, Κούτσιας, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Σκεντεράι, Σταθόπουλος, Αμπαφού, Αραμπατζής, Μέτα, Τσιλεδάκης, Τζωρτζινάκης, Βουκελάτος, Παπαδόπουλος και Λέκα.