Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Χ»αμένος ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Κρουσώνα!

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι στον Κρουσώνα, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Ρωμανό για την 31η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, μειώνοντας τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Με τρεις αγωνιστικές να μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τον ΠΟΑ, με το μεγάλο μειονέκτημα για τους «ασπρόμαυρους» να έρχεται την 33η αγωνιστική, όπου έχουν το ρεπό τους, δίνοντας την ευκαιρία στους «πράσινους» να κλειδώσουν το πρωτάθλημα την άλλη Κυριακή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, με τις δυναμικές μονομαχίες κυρίως στην μεσαία γραμμή να ξεχωρίζουν, και τον ΠΑΟΚ να έχει μερικές καλές στιγμές με Γαρεφαλάκη και Κουράκη.

Ωστόσο, λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο Ρωμανός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τον Ραφαήλ Τσιμηνικάκη να κάνει το 0-1, παγώνοντας τον Κρουσώνα!

Στην επανάληψη, η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη ανέβασε τον ρυθμό της, αντιμετωπίζοντας όμως αρκετά προβλήματα απέναντι στον σκληροτράχηλο Ρωμανό, ο οποίος κρατούσε το προβάδισμα του.

Εντέλει το γκολ της ισοφάρισης ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 67ο λεπτό, με τον συνήθη ύποπτο Άκη Κουράκη να βρίσκει δίχτυα για ακόμα μία φορά φέτος, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε αρκετό χρόνο μπροστά του για να ολοκληρώσει την ανατροπή, δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να σκοράρει, με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1, ένα σκορ που μειώνει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες που είχαν οι Κρουσανιώτες για το πρωτάθλημα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΠΑΟΚ (Β. Κρασανάκης): Βλαχάκης, Στεφανάκης, Μαυροειδής, Παπαδιός, Κανδηλάκης, Σηφάκης, Γαρεφαλάκης, Κουράκης, Ανωγειανάκης, Τριάντης, Μαγάκης

Ρωμανός (Κ. Ταβλαδωράκης): Αμπράμοβ, Μαυρομάτης, Παχάκης, Μπαλάφας, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Μόντι, Βιτώρος, Νοδαράκης,  Τσιμηνικάκης, Κρανιωτάκης