Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επέστρεψε στην κορυφή με ανατροπή η Τύλισος!

Πολύ σημαντική νίκη που την επαναφέρει στην κορυφή κατάφερε να πάρει η Τύλισος, επικρατώντας με 4-2  του Λίντο για την 4η αγωνιστική του τρίτου γύρου στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Δείχνοντας τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα, η ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον ΑΣΑΒ την επόμενη αγωνιστική.

Καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι για το Λίντο, με τον Σφακιανάκη να ανοίγει το σκορ λίγο πριν την συμπλήρωση είκοσι λεπτών, με την Τύλισο να απαντάει άμεσα και να ισοφαρίζει στο 32′ με τον Βανγκέλι!

Συνεχίστηκε ο ξέφρενος ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου, με το Λίντο να ανακτά το προβάδισμα στο 36ο λεπτό με τον Αδαμάκη, ενώ ο Βανγκέλι ισοφάρισε ξανά για την Τύλισο δύο λεπτά μετά, κάνοντας το 2-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου!

Στο δεύτερο μέρος, η Τύλισος μπήκε πιο αποφασισμένη και κατάφερε να γυρίσει το ματς, με τον Τάσο Αργυρούδη στο 63′ να εκμεταλλεύεται την σέντρα και να νικάει τον Κλάδο, δίνοντας προβάδισμα για πρώτη φορά στην ομάδα του στην αναμέτρηση!

Η Τύλισος συνέχισε με το… πόδι στο γκάζι και κατάφερε να βρει και τέταρτο τέρμα, με τον Ξυλούρη που είχε περάσει ως αλλαγή, να σκοράρει και να κάνει το 4-2, κλειδώνοντας την νίκη για την πρωτοπόρο πλέον Τύλισο, η οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Αγίας Βαρβάρας στο Ασήμι και την προσπέρασε, πατώντας στην κορυφή!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τύλισος (Μ. Ζουραράκης): Γιανναδάκης, Παπάζογλου, Ευρυπίδου, Σαμαριτάκης, Αργυρούδης, Ταβουλαρέας, Βανγκέλι, Μάτσα, Μανιούδης, Αμαραντίδης, Παγκαλάκης

Λίντο (Δ. Χριστοφής): Κλάδος, Αδαμάκης, Ξυστράκης, Κάββαλος, Διακάκης, Κομνηνός Ι., Φρέσκος, Σφακιανάκης, Καρκανάκης, Τσαλόπουλος, Κομνηνός Α.