Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α. Βλαχάκης: «Απαγορεύω να ομιλούν όσοι δεν έχουν τρέξει μας τα τελευταία δύο χρόνια»

Για την κριτική που δέχεται η ομάδα και κατ’ επέκταση η διοίκηση του Ποσειδώνα, απάντησε ο Αντώνης Βλαχάκης.
 
Ο πρόεδρος της ομάδας των Πατελών, ύψωσε ασπίδα προστασίας σε όσους κακοπροαίρετους μιλούν για τον Ποσειδώνα, εκ του ασφαλούς, δηλώνοντας υπερήφανος για την προσπάθεια που γίνεται από τον Νικόλα Σουτζή, τον Σάκη Γεωργόπουλο αλλά και τους ποδοσφαιριστές.
 
Η ανακοίνωση:
 
«Η αλήθεια να λέγεται και ας μην κερδίζει πάντα ….
Για όσους δεν έχουν τρέξει μαζί μας τα 2 τελευταία χρόνια.. τους απαγορεύω να ομιλούν ….
Η μεγάλη μας νίκη που κάποιοι δεν θα την νιώσουν ποτέ ….ήταν η ικανοποίηση των όσων πετύχαμε με 2 -3 ανθρώπους στο συμβούλιο .. Με προπονητή τον Νικόλα Σουτζη με τον Σακη Γεωργόπουλο και τον φροντιστή μας Τελη Καρασαβα που με προσωπικές θυσίες δυο χρόνια …και με παιδιά που πραγματικά στάθηκαν στην ομάδα της αναγέννησης του σωματείου μας… και αυτα που έφυγαν και αυτα που ήρθαν .. όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ….
Κατάφεραν και πήραν πρωτάθλημα με ανταγωνιστικές ομάδες που σκορπούσαν χρήματα .. και φέτος 2 αγωνιστικές πριν το τέλος σε ενα πρωτάθλημα που κάθε 3 μέρες υπήρχαν υποχρεώσεις με ένα μικρό προϋπολογισμό… που έτρεξαν 2-3 σύμβουλοι … για να τα πετύχουν όλα στην Ώρα τους .. με εχθρική και άνιση αντιμετώπιση από φορείς του Αθλητισμου και πολιτείας .. σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες …Χωρίς επίσημη έδρα .. χωρίς τους φιλάθλους να ακολουθούν το ιστορικό σωματείο …. ΚΙ όμως είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας , και το έργο μας που μένει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές… το βοηθητικό μας γήπεδο που επιτέλους το ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ…. αυτοί οι μικροί… παράγοντες όπως μας φαντάζεστε .., μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας μας !!!
Νοιώθω περήφανος που επανήλθαμε στην Α Κατηγορία και με 42 βαθμούς 2 αγωνιστικές πριν το τέλος αφήνουμε τους λεγόμενους ισχυρούς να χαίρονται μαζί μας …..
Νοιώθω περήφανος που έτρεξα μαζί με αυτή την ομάδα του Νικόλα Σουτζη του Αντώνη Βασιλακη Του Σακη του Τέλη Και είμαι σίγουρος ότι και ο Πολύτιμος Αντιπρόεδρος μας Μιχαλης ΠΛΑΤΑΚΗΣ νιώθει το ίδιο μαζί μου !»