Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ματς – διαφήμιση του ποδοσφαίρου στα Καλέσα με πέντε γκολ Κοτζαδάκη, έντεκα συνολικά και νικητές τις Ασίτες!

Απίστευτα πράγματα από τον Γιώργο Κοτζαδάκη, ο οποίος σκόραρε πέντε τέρματα κόντρα στα Δειλινά στο ματς – διαφήμιση του ποδοσφαίρου!

Έχουν τον Κοτζαδάκη να τις οδηγεί στην επίθεση οι Ασίτες καθώς ο ποδοσφαιριστής του σωματείου πέτυχε πέντε τέρματα (!) και οδήγησε την ομάδα του στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με σκορ 4-7 κόντρα στα Δειλινά σε ένα απίστευτο παιχνίδι στα Καλέσα, όπου σημειώθηκαν συνολικά ένδεκα (!) γκολ!

Οι Ασίτες μπήκαν με μεγάλη ορμή στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων στο μισάωρο!

Αρχικά ο Λαδιανός με δύο τέρματα στο 5′ και στο 20′ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και ο Κοτζαδάκης με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 για τις Ασίτες!

Μέσα σε διάστημα δύο λεπτών τα Δειλινά ξαναμπήκαν στο ματς με τα γκολ των Ρεμούνδου και Λαυρεντίου (40′ και 41′), όμως την τελευταία λέξη στο πρώτο ημίχρονο την είπε και πάλι ο Κοτζαδάκης για Δειλινά και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 2-4 που ήταν και το σκορ του πρώτου, φανταστικού, ημιχρόνου!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με την ίδια ορμή στην επανάληψη όπως ξεκίνησαν και τελείωσαν το πρώτο μέρος και βρήκαν το 5ο γκολ τους στο ματς και πάλι με τον Κοτζαδάκη στο 50′, ο οποίος έκανε και χατ-τρικ στην αναμέτρηση!

Ο ποδοσφαιριστής των Ασιτών είχε πάρει μπρος και δεν τον σταματούσε κανείς με αποτέλεσμα μέχρι την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού να είχε φτάσει τα πέντε (!) προσωπικά τέρματα και να έχει ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-7!

Στην συνέχεια τα Δειλινά προσπάθησαν και κατάφεραν να μαζέψουν το σκορ σημειώνοντας δύο ακόμη τέρματα και φτάνοντας στο τελικό 4-7 με τον Ρεμούνδο σε διάστημα δύο λεπτών στο τέλος του παιχνιδιού με τον επιθετικό των Δειλινών να σημειώνει και εκείνος χατ-τρικ!

Συνθέσεις:

Δειλινά: Πλευριτάκης, Ρέππας, Στοιχείος, Χασουράκης, Χεράκης, Μιχελάκης, Νικητόπουλος, Πασσάς, Λαυρεντίου, Μάρθας, Ροβιθάκης

Ασίτες: Φουντουλάκης, Κοπιδάκης Ζ., Λαμπράκης, Χαραλαμπάκης, Κοτζαδάκης, Λαδιανός, Λιανδράκης, Ρουμπάκης Ε., Ρουμπάκης Κ., Σταματάκης, Τζεκόλι