Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με χατ-τρικ του Ζαϊμάκη η Παλιανή, 3-1 τον Δία

Έχοντας σε τρομερή μέρα τον Παναγιώτη Ζαϊμάκη, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, η Παλιανή επικράτησε με 3-1 του Δία, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα!

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ στο 22′ με σουτ το οποίο αρχικά χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στην συνέχεια στα δίχτυα. Ο Δίας είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 55′ με πέναλτι του Βιτσαρά, όμως ο Μαστραντωνάκης έπεσε σωστά και απέκρουσε, κρατώντας το «μηδέν»!

Στο 72′ «μίλησε» και πάλι ο Ζαϊμάκης κάνοντας το 2-0 ενώ τρία λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με πλασέ. Ο Δίας κατάφερε να μειώσει προς το τέλος με τον Βιτσαρά διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Επίσης οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Ανδρεαδάκη και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0, ενώ υπήρχε ακυρωθέν γκολ του Λεμονιά ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Οι συνθέσεις:

Παλιανή: Μαστραντωνάκης (80′ Σταυρουλάκης), Σπινθουράκης, Οικονομάκης, Κορνηλάκης, Καστιγάκης, Σταυρουλάκης, Στρατιδάκης (60′ Σαμωνάκης), Κοσμαδάκης, Καλομοίρης, Μπινιχακης, Ζαιμάκης

Δίας: Μπανασάκης, Καταρτζής, Ρουμελιώτης, Κάββαλος, Γούργουλας, Μπορμπουδάκης,Βιτσαράς, Μπλεμένος, Λεμονιάς, Παγωνάκης, Ανδρεαδακης