Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποχώρησε από το Ηράκλειο ο Μυλωνάς – Εκεί… θα συνεχίσει να σκοράρει!

Το πρώτο «κανόνι» της περσινής Α1 ΕΠΣΗ, Γιώργος Μυλωνάς αποχώρησε από το Ηράκλειο και την Κρήτη και πλέον θα σκοράρει σε άλλα γήπεδα της Ελλάδος!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ρωμανού, με τον οποίο πέρυσι έκανε τρομερή σεζόν πετυχαίνοντας 36 γκολ ενώ διεκδίκησε με την ομάδα της Ελιάς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πλέον θα βρίσκεται εκτός Κρήτης.

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του 31χρονου ικανού επιθετικού είναι ο Ρομαϊκός Κάτω Αχαΐας (ομάδα Γ’ τοπικού στην Πάτρα). Μία νεοσύστατη ομάδα η οποία έχει βλέψεις για να ανέβει όσα περισσότερα σκαλοπάτια μπορεί.

Έτσι η μεταγραφή του Μυλωνά ανεβάζει και άλλο τον πήχη στον Ρομαϊκό. Ο Μυλωνάς αγωνιζόταν σε ομάδες του Ηρακλείου ασταμάτητα από το 2013 όταν ήρθε στον Γιούχτα στην Γ’ Εθνική, ενώ αγωνίστηκε και σε Ρούβα, Ηρόδοτο, ΠΑΝΟΜ και Ρωμανό. Επιπλέον στην καριέρα του έχει φορέσει την φανέλα της Χερσονήσου (το 2009), Γενικότερα σημείωσε σε αυτά τα 9 χρόνια (από το 2013-2022) περίπου 150 τέρματα, ενώ κατέκτησε Κύπελλο με τον ΠΑΝΟΜ και πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Ηρόδοτο.