Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γαρίπα: O απολογισμός της χρονιάς από τον Δημήτρη Λουλουδάκη και η επόμενη ημέρα

Η Γαρίπα κάνοντας μια εκπληκτική πορεία καθόλη την διάρκεια της χρονιάς κατάφερε από πολύ νωρίς να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Α2 ΕΠΣΗ κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Η ομάδα της Γαρίπας παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και εκπέμποντας ποδοσφαιρικό πολιτισμό κατάφερε να καθιερωθεί στις συνείδηση αντιπάλων αλλά και φίλων.

Για την εκπληκτική αυτή χρονιά  μίλησε στο Primesport.gr ο νεαρός τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Λουλουδάκης κάνοντας τον δικό του απολογισμό αλλά παράλληλα βάζοντας μπροστά τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι

“Είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε τους στόχους που είχαμε βάλει στην αρχή της χρονιάς προπονητής παίκτες και διοίκηση.
Είχαμε όλη την χρονιά μια σταθερή πορεία και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο από πολύ νωρίς
Τώρα που τελείωσε και τυπικά η χρονιά θα υπάρξουν συζητήσεις με την διοίκηση για να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό της καινούργιας χρονιάς.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου αλλά και πολλά συγχαρητήρια και στην διοίκηση για την στήριξη, τα υλικά αγαθά που μας παρείχε και όλα τα εφόδια για μια πετυχημένη χρονιά.
Καλό καλοκαίρι σε όλους”