Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε το κρητικό ντέρμπι με την Επισκοπή ο Ο.Φ.Ιεράπετρας (2-0)

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε στο κρητικό ντέρμπι με την Επισκοπή την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο ο ΟΦΙεράπετρας ο οποίος κέρδισε με 2-0 την Επισκοπή για την 27η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. 

Στο 13′ από αντεπίθεση του Ο.Φ.Ι ο Μπλανκ Καζάου έβγαλε σέντρα, ο Μούλερ έκανε κοντρόλ “στρώνοντας” στον Ντέτλερ με τον τελευταίο να κάνει ένα άτσαλο σουτ και στην πορεία με πλασέ από το μισό μέτρο ο Μπλανκ Καζάου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 42′ από τη σέντρα του Κούτσια, ο Νταμπίζας κέρδισε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ στην καλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, η πρώτη ευκαιρία ήρθε έπειτα από λάθος της ομάδας μας. Ο Μπλανκ Καζάου στο 52′ έτρεξε μπροστά και σούταρε διαγώνια και δυνατά αλλά άστοχα. Στο 81′ από το κόρνερ του Κατάλντι ο Κάρδαρης κέρδισε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Το 2-0 ήρθε στο 93΄όταν ο ο Μπλανκ Καζάου βρήκε ανοικτό γήπεδο και έτρεξε. Στο σουτ που έκανε, ο Βάτζιος απέκρουσε όμως ο Μούλερ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΟΦΙ (Στ. Ξηροφωτός): Τζελέπης, Κάρδαρης, Ζήσης, Κατάλντι (91′ Κόκας), Ντέτλερ, Παπαδάκης (89′ Χιμένεθ), Κορνομάζ, Καλλιτσουνάκης, Μούλερ, Μπλανκ, Καραμπέτσος (58′ Ίγνος),

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Βάτζιος, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Πολίτης, Τσιλεδάκης, Αμπαφού, Κούτσιας, Σταθόπουλος, Τζωρτζινάκης (78′ Μπερικάκης), Λέκα (70′ Αραμπατζής), Εμπουέλε (83′ Καφετζής).