Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Το «δώρο» του Γιώργου Πολυχρονάκη στους επίδοξους πρωταθλητές

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η δεξίωση της Περιφέρειας Κρήτης προς τιμήν της Μικτής Κ16 Ηρακλείου στο «Τhe Fifty» του Γιώργου Πολυχρονάκη, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στους φιναλίστ, έδωσε μία υπόσχεση.

Η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της Κυριακής απέναντι στην Πέλλα.

Λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, δεξιώθηκε τους φιναλίστ στο «Τhe Fifty» μεταφέροντας τους θερμές ευχές για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο

Παρών στο τραπέζι και ο εκ των ιδιοκτητών του «The Fifty», o Γιώργος Πολυχρονάκης, ο οποίος δεν αρκέστηκε στις ευχές, δίνοντας μία υπόσχεση στους επίδοξους πρωταθλητές.

Ο πρόεδρος της Δαμάστας, δήλωσε ενώπιον όλων, πως αν οι παίκτες του Βασίλη Μπαστάκη καταφέρουν και επιστρέψουν από την Αθήνα, ως πρωταθλητές θα τους κάνει εκείνος το τραπέζι στο «The Fifty», για να τους ανταμείψει για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο αυτό το διάστημα, κάνοντας τους ένα δώρο για την πορεία τους στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

📍Το Primesport.gr θα είναι στο πλάι της Μικτής Κ16 ΕΠΣ Ηρακλείου για ακόμα ένα παιχνίδι καθώς θα μεταδώσει ζωντανά 🔊 το μεγάλο παιχνίδι, τον τελικό απέναντι στην Μικτή ΕΠΣ Πέλλας που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 4 Ιουνίου 🗓️ 2023 στις 17:00 🕔 στο γήπεδο Βουλιαγμένης.