Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Λύγισε” στο τελευταίο τρίτο του παιχνιδιού ο ελλιπής ΟΦΙ στην Καλαμάτα

Ήττα από την Καλαμάτα για τον ΟΦΙεράπετρας – Τον προσπέρασε στην  βαθμολογία η Μαύρη Θύελλα

Η Καλαμάτα νίκησε εντός έδρας τον ΟΦ Ιεράπετρας με 3-0 και ανέβηκε στους 46 πόντους, ενώ η κρητική ομάδα παρέμεινε στους 45 πόντους.

Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές και δυναμικές στην αρχή του αγώνα, με την Καλαμάτα να έχει το πάνω χέρι και να κάνει μια σημαντική ευκαιρία με το σουτ του Αρναρέλλη στο 20” λεπτό από το ύψος του πέναλτι,με την μπάλα να πηγαίνει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις στο 57′ λεπτό με την ατομική ενέργεια και το σουτ του Τάτου, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, το δοκάρι από το πλασέ του Ρόβα μετά την σέντρα του Παπατολιου στο 63′ λεπτό, το δοκάρι από την κεφαλιά του Μπαξεβάνου μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τάτου στο 64′ λεπτό και την κεφαλιά του Πασά στο 66′ λεπτό μετά την σέντρα του Κωνσταντινόπουλου. Η Καλαμάτα έκανε το 1-0 με το συρτό σουτ του Ματέους στο 69′ λεπτό. Η “μαύρη θύελλα” ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με το γκολ από το σουτ του Βασιλόγιαννη μετά την σέντρα του Κωνσταντινόπουλου στο 78′ λεπτό. Οι γηπεδούχοι έκαναν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασά στο 89′ λεπτό το 3-0, το οποίο ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Καλαμάτα (Μαυρέας): Μέντες, Καραγκούνης, Μπακαγιόκο, Μπαξεβάνος, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Ματέους (79′ Τριανταφυλλάκης), Τάτος (90′ Δρούγας), Βασιλόγιαννης (90′ Γκότσης), Αρναρέλλης (58′ Πασάς), Ρόβας (79′ Μπουλλάρι).

ΟΦ Ιεράπετρας (Ξηροφώτος-Στουρνάρας): Tζελέπης (61′ λ.τ Νεόπουλος), Κάρδαρης, Κόκας, Ντέντλερ, Καλλιτσουνάκης (58′ Παπαδάκης), Ίννος, Χιμένεθ, Μπλανκ Καζάου, Παπαδάκης, Τσόφλιας, Καραμπέτσος.

Πηγή: liganews.gr