Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σωματείο Φίλων Ηροδότου: «Ο Ηρόδοτος ανήκει στον λαό του – Αν δεν μπορείτε, εξαφανιστείτε άπαντες»

Το Σωματείο Φίλων Ηροδότου εις μνήμη του Αντώνη Καργιωτάκη, τοποθετήθηκε για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην αγαπημένη τους ομάδας τονίζοντας πως δεν θα αφήσουν κανένα να ενεργήσει εις βάρος της.

Στην ανακοίνωση το Σωματείο απευθύνεται στον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Στέλιο Παπαδημητρίου λέγοντας του, πως είναι ανεπιθύμητος και του προτείνει να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να προχωρήσει ο Ηρόδοτος.

Η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε και διαβάζουμε δηλώσεις που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα. Κύριοι των ακαδημιών, του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ με την καψούρα μας δεν έπαιξε κανείς ούτε θα αφήσουμε τον οποιονδήποτε να ενεργήσει εις βάρος της. Μαθαίνουμε για κρυφά ραντεβού με παράγοντες εκτός Κρήτης από πρωτοπαλίκαρο της διοίκησης σας κύριε πρόεδρε του ερασιτέχνη… Να σημειωθεί ότι ακόμη περιμένουμε να μας ενημερώσετε για τις αποχωρήσεις των μελών της διοίκησης σας. Όσον αφορά εσάς κύριε Παπαδημητρίου αποτύχατε παταγωδώς. Προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες να προχωρήσει η ομάδα μας. Είστε ανεπιθύμητος. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν δεν μπορείτε αφήστε τα κλειδιά στις πόρτες, τις σφραγίδες στα συρτάρια και εξαφανιστείτε άπαντες.

Καλύτερα ανενεργοί παρά θίασος.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανήκει στο λαό του.