Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νεύρα, καθυστερήσεις και… Κανούλας δεν άφησαν τον Γιούχτα να πάρει κάτι από την Κοζάνη (1-0)

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: TOP-SPORT.GR

Ο Γιούχτας υπέστη την ήττα με 1-0 από την Κοζάνη για την 6η αγωνιστική των Μπαράζ Ανόδου στην Super League 2

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά είχε τις ευκαιρίες της στο πρώτο ημίχρονο, δεν τις εκμεταλλεύτηκε και δεχόμενη ένα γκολ από τον Κανούλα στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης, ηττήθηκε με 1-0 στην Κοζάνη, η οποία με αυτό το αποτέλεσμα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με εκείνη των Αρχανών που πλέον είναι ουραγός στην κούρσα για την άνοδο.

Πολλές οι καθυστερήσεις από την πλευρά των γηπεδούχων μετά την επίτευξη του νικητήριου όπως αποδείχθηκε γκολ, με τον Μπουρουζίκα να μην καταφέρει να ορθώσει ανάστημα, ώστε να μπορέσει να κυλήσει το παιχνίδι με ένα καλό ρυθμό.

Βέβαια και ο Γιούχτας ήταν ακίνδυνος στην επανάληψη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάρει κάτι από την σημερινή αναμέτρηση και να επιστρέφει στην Κρήτη με άδεια χέρια.

Το φιλμ του αγώνα:

1′ Σέντρα στο παιχνίδι!

10′ Πρώτο δεκάλεπτο συμπληρώθηκε στην Κοζάνη, με τους γηπεδούχους να έχουν μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλευόμενοι και την στήριξη του κόσμου τους, χωρίς ωστόσο να έχουν απειλήσει την εστία του Κόλλια.

12′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Γιούχτα, με τον Δωματά και πάλι να φτάνει απέναντι από τον Καραγκιόζη, όμως ο τερματοφύλακας της Κοζάνης είχε απάντηση στο σουτ που επιχείρησε!

24′ Η Κοζάνη απείλησε την εστία του Κόλλια που αντέδρασε σωστά σε σουτ του Αποστολίδη.

43′ Τεράστια ευκαιρία που χάνεται από τον Ροβίθη, ο οποίος έκανε το γυριστό σουτ, με τον Καραγκιόζη να αποκρούει στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

45′ Τέλος σε ένα νευρικό παιχνίδι με διάρκεια 55 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο. Στο 0-0 το σκορ στην Κοζάνη.

46′ Σέντρα του Αποστολίδη, σουτ του Κανούλα η μπάλα άουτ.

53′ Νέα σέντρα από τον Πάνο, κεφαλιά του Κανούλα η μπάλα και πάλι άουτ.

67′ ΓΚΟΛ για την Κοζάνη που προηγείται του Γιούχτα με 1-0!

83′ Πολλές καθυστερήσεις από τους γηπεδούχους, που έχουν “καθίσει’ πάνω στο υπέρ τους 1-0 από τον 67ο λεπτό με το γκολ του Κανούλα και δείχνουν διατεθειμένοι να αλλάξουν ρότα στα τελευταία λεπτά.

Ο Γιούχτας από την άλλη δεν έχει απειλήσει την εστία του Καραγκιόζη στο δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος στο ματς με τον Γιούχτα να ηττάται με 1-0 από την Κοζάνη για την 6η αγωνιστική των Μπαράζ Πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής.

Φ.Σ. Κοζάνη: Καραγκιόζης, Πάνος, Γιαλαμίδης (27ο λ.τ. Παπαδόπουλος), Μαραγκός, Παπαργυρίου, Λάμπογλου (67′ Μπίντσης), Νιάσσε, Μπακάλης, Βοριαζίδης, Αποστολίδης (85′ Τσαπακίδης), Κανούλας (85′ Καραγιάννης).

Γιούχτας: Κόλλιας, Γιαλούσης, Ρουσσάκης (41′ Γελαδάρης), Τζανής, Κίσσας, Κοντογιάννης (75′  Κορνιλάκης), Ροβίθης, Ψαρράς (57′ Γκίνι), Δωματάς (75′ Δασκαλάκης), Βρεττός, Aζίζι (57′ Αργιλέσι)