Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Φουλάρει τις μηχανές του από βδομάδα για την απόκτηση αριστερού μπακ

Μετά τις προσθήκες του Άντριαν Ριέρα και του Αντρέα Καρώ στον ΟΦΗ φουλάρουν τις μηχανές τους για την τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφική ενίσχυση που θα αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Μπαλογιάννη από το ρόστερ της ομάδας. 

Στον ΟΦΗ ψάχνονται προκειμένου μέσα στις επόμενες ημέρες να κλείσουν αυτό το σημαντικό ανοικτό μέτωπό καθώς η κρητική ομάδα αυτή την στιγμή είναι με μοναδικό αριστερό μπακ στο ρόστερ της τον Γκ. Τοράρινσον και αναζητά ένα παίκτη που δεν θα αποτελέσει απλά μια εναλλακτική λύση αλλά ένα ισχυρό ανταγωνιστή για τον Ισλανδό μπακ για την συγκεκριμένη θέση.

Διάφορα ονόματα από την ελληνική αγορά (τόσο Ελλήνων όσο και ξένων ποδοσφαιριστών ) έχουν γραφτεί κατά καιρούς όλο αυτό το διάστημα για τον ΟΦΗ με αυτό του Αμπάντα της Λαμίας να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΟΦΗ αλλά και ενός ακόμη ξένου ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του.

Περιπτώσεις αριστερών μπακ εξετάζονται φυσικά από τον Νταμπράουσκας και από ομάδες του εξωτερικού αλλά ο ΟΦΗ φαίνεται ότι θέλει να αντικαταστήσει τον Μπαλογιάννη με παίκτη που θα έχει παραστάσεις από το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Η επόμενη εβδομάδα λοιπόν δεν αποκλείεται να φέρει και την τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφή για τον ΟΦΗ που παράλληλα δουλεύει και το κομμάτι των παικτών που έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται αλλά δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ομάδα.