Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μινωική: Αναλαμβάνει άμεσα την προεδρία ο Π. Γιακουμάκης έρχεται συνεργασία με τις Δαφνές

Ο Παναγιώτης Γιακουμάκης αναλαμβάνει την προεδρία της Μινωικής και παράλληλα θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην ομάδα της Φορτέτσας και τις Δαφνές, οι οποίες επανδραστηριοποιούνται τη νέα χρονιά.
 
Ο Παναγιώτης Γιακουμάκης πρέπει να λογίζεται ως πρόεδρος της Μινωικής, παίρνοντας τα ηνία από τον Βαγγέλη Αλατσατιανό, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας επί σειρά ετών.
 
Ο νεαρός παράγοντας δεν προτίθεται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια έως ότου πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της Μινωικής, καθώς έχει λάβει το “πράσινο φως” από τους ιθύνοντες, προκειμένου να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου. Όπως είναι γνωστό ο Παναγιώτης Γιακουμάκης, ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος των Δαφνών, με τον νεαρό παράγοντα να θέλει να βοηθήσει παράλληλα και την πρώην ομάδα του, δημιουργώντας έτσι μια συνεργασία με τη Μινωική, κατά την επαναδραστηριοποίηση της.
 
Συγκεκριμένα η Μινωική θα συνεργαστεί άμεσα με τις Δαφνές, δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτες της Ακαδημίας να πάρουν μία πρώτη γεύση από τα τοπικά πρωταθλήματα έως ότου αποδειχθεί ότι αξίζουν να είναι ποδοσφαιριστές της Μινωικής.